GeriAstro Gündem HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 14 - 20 EKİM 2024 (YENİ HAFTA) | Koç Dolunayı: Yeni Başlangıçlar... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? İşte Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 14 - 20 EKİM 2024 (YENİ HAFTA) | Koç Dolunayı: Yeni Başlangıçlar... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? İşte Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 14 - 20 EKİM 2024 (YENİ HAFTA) | Koç Dolunayı: Yeni Başlangıçlar... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? İşte Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 14 - 20 Ekim 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. 17 Ekim saat 14:26’da Koç burcunda 24 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Koç dolunayı sana yeni başlangıçlar için cesaret verir. Bu yüzden, başka bir şey denemek için cesaretini topla ve yeni bir yolculuğa çık. Unutma, her zaman yeni bir şeyler deneyebilir ve büyüyebilirsin! Yeni haftada aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumları 14 - 20 Ekim 2024 ile okurlarına önemli bilgiler verdi. 14 - 20 Ekim 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte haftalık burç yorumları 14 - 20 Ekim 2024! "

Haftanın Gündemi

17 Ekim saat 14:26’da Koç burcunda 24 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Eğer tohumlar harika bir şekilde büyüdüyse, onları kullanmanın ve meyvelerini toplamanın tam zamanı! Ama eğer işe yaramadılarsa, endişelenme. Koç dolunayı sana yeni başlangıçlar için cesaret verir. Bu yüzden, başka bir şey denemek için cesaretini topla ve yeni bir yolculuğa çık. Unutma, her zaman yeni bir şeyler deneyebilir ve büyüyebilirsin!

17 Ekim saat 22:29’da Venüs, Yay burcuna geçiyor. Venüs'ün Yay burcunda olmasıyla birlikte güven ve dürüstlük önem kazanıyor. Ancak, bu geçiş sırasında dikkatli olmalısın İşler abartılabilir ve kendini yanıltılmış hissedebilirsin. İnsanlar ve yerler normale göre daha büyük görünebilir, ancak bu etki geçtikten sonra gerçekleri görebilirsin. Unutma, her şey parlak gibi görünebilir, ancak sonuçlar her zaman beklentilerini karşılamayabilir.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 17 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile beraber bir dönüm noktasına geldiğinizi hissedebilirsiniz. Özellikle kişisel hedefleriniz, dış görünüşünüz ve yaşamınızın ilerlediği yön üzerine yoğunlaşacaksınız. Venüs'ün Yay burcuna geçişiyle beraber hayatın getirdiği iyi ve kötü her şeyin bir anlamı olduğunu daha iyi fark edebilirsiniz. Düşüncelerinizi iyi yönde geliştirmek ve iyimserliğinizi yüksek tutmak size farklı getiriler sunabilir. Yaşantınızı ihmal etmeden ama bazı konuları da artık sorun olarak görmeden hayatınızı sürdürmeniz önemlidir.

Boğa

Dolunay ile bilinçaltınız ve içsel dünyanız aydınlanıyor. Bu dönemde içsel yolculuğunuzda önemli bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır sakladığınız veya bastırdığınız duygular gün yüzüne çıkabilir. Venüs'ün Yay burcuna girişiyle hem ikili ilişkileri hem de mali durumunuzu daha rahat yöneteceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Olayların gerçekliğini, ne anlama geldiğini anlama beceriniz yükseliyor. Bu becerileriniz bazı gizli saklı konuların ortaya çıkması, bazı itirafların ve hakların doğmasıyla da gelişebilir.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Bazı ilişkilerin size iyi gelmediğini fark edebilir, enerjinizin ya da imkanlarınızın boşa harcandığını görebilirsiniz. 17 Ekim'de Venüs'ün Yay burcuna geçişiyle beraber duygusal ve sosyal açıdan destekler alabilir, verebilirsiniz. Şanslı ve hareketli bir dönem olabilir. İlişkilerinizi iyileştirmek, pürüzleri ortadan kaldırmak, sorun çıkaran kişilere önlem almak adına daha iyi fikirleriniz, imkanlarınız olabilir.

Yengeç

Çevrenizdeki, ailenizdeki insanlar size destek ve fikir verebilir. Mental olarak daha sağlıklı bir döneme giriyorsunuz. Bunun devamlılığı, sizi daha iyi etkilemesi için alışkanlıklarınızı değiştirmek, yaşantınıza daha fazla hareket katmak gerekebilir. Bedensel olarak daha aktif olmalı, spora ve egzersizlere daha çok zaman ayırmalısınız.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile kendinize bir yol haritası benimsemelisiniz. Planlarınız ya da ihtiyaçlarınız konusunda daha seçici, net ve cesur olmalısınız. Reddetme ya da benzer durumları sürdürme eğiliminin size katkısının olmadığını göreceksiniz. 17 Ekim'de Venüs'ün Yay burcuna geçmesiyle beraber ikili ilişkileriniz konusunda daha şanslı ve renkli günler yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha enerjik ve mutlu hissedebilirsiniz. Ağırlığın, durağanlığın sizi bunalttığını görüp hayatınızı daha iyi yaşamak konusunda daha istekli olabilirsiniz.

Başak

Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile finansal konulardaki sorunları aşmaya başlayabilirsiniz. Sizin için yorucu ve belirsiz geçen süreçlerin ardından olumlu haberler alabilir, yolunuzun nereye gittiğini netleştirebilirsiniz. Sorun veya aksaklıklara rağmen, artık ne yapacağınızı bilmek sizi rahatlatacaktır. Evinizde ve yaşam koşullarınızda değişiklikler yapabilir, yeni fikirlere ve deneyimlere hazırlanabilirsiniz. Aile yaşantınızdaki değişimler, evlilik, ev sahibi olma, taşınma gibi konularda bu deneyimler daha hızlı ilerleyebilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile kendinizden sonra ikili ilişkilerinizle ilgili konulara odaklanmanız kolaylaşabilir. Ne istediğiniz, beklediğiniz ve karşılığında ne bulduğunuz daha net görülebilir. Bu da sizi önemli kararlar almaya itebilir. Şanslı olduğunuzu yeniden hatırlayacağınız insanlar ve imkanlar yaşantınıza dahil olabilir. Paranızı değerlendirmek, üzerine koymak, yeni seçeneklerle ilişkilerinizi ve fikirlerinizi güçlendirmek için bu dönemi kullanmalısınız. Resmiyete bindirmek istediğiniz konular, imza aşamasına getirdiğiniz işlerde geri dönüşler alabilir ya da bunlarla ilgili süreçleri daha akıcı bir şekilde ilerletebilirsiniz.

Akrep

Verimli olmaya, uğraştığınıza değmesine daha çok özen gösterebilirsiniz. Bugüne kadar bunu yapmamış olmanın, önceliği başka ve gereksiz konulara vermiş olmanın pişmanlığını hissedebilirsiniz. Ama artık çözüm odaklı olmak ve elinizden gelen gayreti doğru şekilde yönetmek durumdasınız. Venüs'ün burcunuzdan ayrılarak Yay burcuna geçişiyle birlikte kendinize kattıklarınızla beraber işinizi ve hayatınızı iyileştirme, düzene koyma noktasında şans yüzünüze gülüyor. Yeni atılımlara ve fikirlere açık olduğunuz, daha esnek davranabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay duygusal konular sizin için gündem haline gelebilir. Aşk hayatınızı hareketlendirmek isteyebilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 17 Ekim'de Venüs'ün burcunuza geçişiyle beraber enerjinizi yükseltecek ve sizinle kalmasını sağlayacak bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve potansiyelinizi fark edip kullanmak adına bazı kararlar alabilirsiniz. Büyük ve radikal olmasına gerek kalmaksızın, yaşantınıza hareketi daha çok katacak etkinlikler bile enerjinizin yönünü değiştirebilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile ev ve aile hayatınızla ilgili konular netlik kazanabilir. Evdeki düzenlemeler, taşınma ya da ailevi konular bu dönemde önemli olabilir. Venüs'ün Yay burcuna geçişiyle beraber kendinize ayırdığınız zamanı daha kaliteli hale getirebilirsiniz. Yorgun, yoğun ve stresli süreçleri atlattıktan sonra, günün sonunda kendinizi nasıl hissettiğinizi fark etmelisiniz. Koşturmalı bir tempo içerisinde ihmal ettiğiniz, önemsemediğiniz durumların sizi etkilememesi için daha esnek olmalısınız.

Kova

Kabul görmek, fikirlerinizi paylaşmak, bir şeylere öncü ya da destek olmak sizi besleyebilir. Motivasyon ve neşe konusundaki cömertliğiniz sizi sosyal ortamların aranan yüzü haline getirebilir. Yoğun bir takviminiz olabilir, her günü her anı bir konuyla doldurmak isteyebilirsiniz. Bunu hangi konular üzerinde yapacağınızı, bunların size ya da muhataplarınıza nasıl katkılarının olacağını da iyi hesaplayın.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile ekonomik konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız, iş motivasyonunuz ve seçenekleriniz konusunda belirleyici bir süreç olabilir. Venüs'ün Yay burcuna geçişiyle beraber iş yaşamınızda geleceğiniz nokta sizi memnun edebilir. Beklediğinize değecek, birikimlerinizi değerlendirecek seçenekler bulabilirsiniz. Bulunduğunuz konumun ya da bir arada bulunduğunuz kişilerin analizini yapmak, beklentilerini karşılamak adına büyük çabalar verebilirsiniz.

False