GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 13-19 Haziran 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 13-19 Haziran 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 13-19 Haziran 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"13-19 Haziran 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 13-19 Haziran haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 13-19 Haziran haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 13-19 Haziran 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 13 Haziran Pazartesi saat 18.27’de Merkür, İkizler burcuna geçiyor. İyi bir iletişim her şeyi çözer. Aklını kullan, düşün... Aklın müthiş bir şekilde sana hizmet ediyor.

  • 14 Haziran Salı saat 14.51’de Yay burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Oluşturduğun yapıların sağlam mı, buna bak! Sağlam bir gelir ya da sağlam bir ilişki kurmaya odaklan. Uzun vadede neyin faydalı olduğunu keşfedeceksin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Mayıs ayının başından bu yana sürdürmeye ve anlamaya çalıştığınız konulardaki tıkanıklığı geride bırakıyorsunuz. 14 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte, seyahat planlarınızı daha uzun vadeli hale getirebilirsiniz.

Boğa

Ekonomik açıdan zorlandığınız günler Merkür’ün İkizler burcuna yeniden gelmesiyle son bulabilir. Bu noktada beklentilerinizin karşılanması sizin de çalışmalarınızı hızlandıracaktır. Farklı kazanç kaynakları elde etmekle ilgili sorunları çözebilir, yeni işbirlikleri için görüşmeleri başlatabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Merkür’ün 13 Haziran’da burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla bir süredir yaşanan gel gitli ve durağan etkiyi üzerinizden atıyorsunuz. Yüksek bir enerji, eskisinden daha iyi bir iletişim size istediğiniz sonuçları verecektir.

Yengeç

Merkür, İkizler burcuna tekrar geliyor ve siz bazı defterleri son kez açıyorsunuz. Kendi içinize dönüyorsunuz ama bu sizi yeniden hareketlendirecek cinsten bir dönüş olabilir. 14 Haziran’daki Yay dolunayı ile sağlığınızı olumsuz etkileyen alışkanlıklarınıza bir sünger çekiyorsunuz. Kendinizle ilgili kararları daha fazla ertelememeniz gereken bir durumla yüzleşebilirsiniz.

Aslan

İkizler burcuna gelen Merkür size yeniden sahalara döndüğünüzü hissettirebilir. Yay burcundaki dolunay ile birlikte duygusal konularda yeni kararlara doğru ilerliyorsunuz. İlişki beklentilerinizin netleşmesi bu kararları daha belirgin hale getirecektir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Yönetici gezegeniniz Merkür 13 Haziran itibariyle İkizler burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu da sizi oldukça yoğun ve hareketli bir iş hayatına götürüyor. 14 Haziran’daki Yay dolunayı ile 2021 Aralık ayından bu yana süren konularda artık noktayı koyuyorsunuz.

Terazi

Merkür’ün İkizler burcundaki ilerleyişi yabancı kültürler ve ilişkiler konusunda sizi destekliyor. Önemli kazanımlar elde edebilir, sosyal mecralar aracılığıyla kendinizi daha çok gösterebilirsiniz. Yarım bıraktığınız ya da hiç başlamadığınız konularda artık düğmeye basmalısınız.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, İkizler burcuna geçen Merkür ile birlikte mirasla ilgili konularda yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Yay burcundaki dolunay ile yaptığınız ekonomik planları daha uzun vadeye taşıyabilirsiniz. Hukuksal ve mali konularda haklılığınız ortaya çıkıyor, bugüne kadar yaptığınız tüm fedakarlıkların karşılığını alıyorsunuz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle birlikte 13 Haziran itibariyle ilişkileriniz yeniden gündem oluyor. Artık yüzünüzün güldüğünü ve hafiflediğinizi hissedebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler ve kariyer olmak üzere hayatınızı doğrudan ilgilendiren konularda ciddi kararlar alabilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, İkizler burcuna geçen Merkür size çalışma ortamınızda ve iş planlarınızda büyük hareketlilikler getirebilir. Yeni görüşmeler, iş fırsatları ve imzalar için uygun bir dönemdesiniz. Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte iyi niyetinizin kurbanı olduğunuz konularda artık bakış açınızı değiştiriyorsunuz.

Kova

Merkür’ün İkizler burcundaki seyriyle beraber aşk hayatınızda da güzel günler görebilirsiniz. Şanslı ve sosyal olarak aktif bir dönemdesiniz. Yeni etkinlikler, insanlar ve çevreler hayatınızı tümüyle yeniliyor. Kendiniz için bir şeyler yapmakla ilgili düşünceler ağır basabilir. Bunlara kulak vermelisiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Merkür’ün İkizler burcundaki seyri ev ve aile hayatınızla ilgili konuları hızlandırıyor. Sürüncemede kalan, netleştiremediğiniz konularda fikirleriniz ve gündeminiz değişebilir. Emeklerinizin, fedakarlıklarınızın karşılığını alıyorsunuz. Çevrenize bu durumu yansıtmaya, sizden beklentileri karşılamaya daha iyi ve odaklanmış şekilde devam edebilirsiniz.

False