GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 11-17 Eylül 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 11-17 Eylül 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 11-17 Eylül 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"11-17 Eylül 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 11-17 Eylül haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 11-17 Eylül haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 11-17 Eylül haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

15 Eylül Cuma saat 04.39’da Başak burcunda 21 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Gereksiz yere hiç kimseyle inatlaşma noktasına gitmemelisin. Birileri sana üstünlük taslıyor gibi geliyorsa bile bu noktada sakin bir duruş sergilemelisin. Bazı şeylere izin vererek insanların gerçek yüzlerini görebilirsin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber bir şeyler yapmak istedikçe engelleniyormuş gibi hissettiğiniz anların sonuna gelebilirsiniz. Her şeyi yerine koymak isterken önce yerleri, sonrasında da oraya koyacaklarınızı değiştirebilirsiniz. Bu da size yeni bir plan, yeni bir düzen getirecektir. Kendinizi bu ne kadar hazırladığınızı düşünmelisiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay özel yaşantınız ve ilgi alanlarınız noktasında şansınızı yükseltebilir. Beklentilerinizin, kontrolünüzün dışında gelişen durumlara aşırı tepki göstermediğinizde ve bununla ilgilenmeye başladığınızda kazanan siz olabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 15 Eylül’deki Başak yeniayı aile ve yaşam koşulları konusunda size bazı fırsatlar getirebilir. Ev işleriniz, taşınma ve satın alma konularınız hızlanabilir ve sonuç alabilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay hatasıyla sevabıyla diyerek her şeye bir sünger çekmenize yardımcı olabilir. Artık düşünecek yeni konularınızın, konuşacak yeni arkadaşlarınızın ve üzerinde çalışacak yeni fikirlerinizin olmasını isteyebilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte emin olduğunuz her şey için adım atmak sizin için kolaylaşacaktır. Kendinizi nerede mutlu ve rahat hissedecekseniz, hangi koşul kazanımlarınızı koruyacaksa ona hizmet edebilirsiniz. Önemli sorumluluklar alıp bunların karşılığında da önemli sonuçlar alabilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 15 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek olan yeniay ile şansın ve kazanımların yönünü kendinize çevirebileceksiniz. Kendinize bakmak değil, kendinize nasıl bakmak gerektiği konusunu düşünebilirsiniz. Zira bugüne kadar ihmal ettiğiniz, ertelediğiniz, üzerinde durmadığınız, cebinizden ve yüreğinizden verdiğiniz her şeyin bir geri dönüşü ile karşılaşabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber ışıkları kapattığınızda ne ile baş başa kaldığınızı görüp onu değiştirebilirsiniz. Burada bir tercih yapmanız gerekebilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay size yaptığınız işlerin bir dönüşü olarak yeni bir çevre getirebilir. Kurallara ve kesin görüşlere sahip olmanın yalnız kalmakla değil daha iyi ilişkiler kurmak ve daha verimli, keyifli ortamlarda bulunmakla ilgili bir çaba olduğunu görebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber belirsizlik yaşadığınız ve bu yüzden kariyerinizde ilerlemekte zorlandığınız yolları aşmanız mümkün olabilir. Her şeyin gerçek manada yeniden ve daha iyi bir şekilde başladığını görebilirsiniz. Baskı olarak düşündüğünüz her şeyin sizi kamçılayan bir durum olduğunu fark edebilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 15 Eylül’deki Başak yeniayı yaşantınızın önem sıralamasını yaptırabilir. Bu konuda her zaman çaba gösterseniz de buna bir destek bulamamakla ilgili sorunlarınız olabilir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay özellikle ekonomik sorunlarınızın çözümünde büyük rol oynayabilir. Kendinize güvenin. Söz konusu bir ortaklık, ödeme ve borçlanma gibi bir durum olduğunda geriye çekilip irdelemek yerine ortaya çıkın ve çalışmaya başlayın.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 15 Eylül’deki Başak yeniayı ile beraber hayatınızın her alanındaki ikili ilişkileri geliştirmek ve isimlendirmek söz konusu olabilir. Önemli değişim ve başlangıçlar zamanındasınız.

False