GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 30 Mayıs -5 Haziran 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 30 Mayıs -5 Haziran 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 30 Mayıs -5 Haziran 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"30 Mayıs - Haziran 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 30 Mayıs -5 Haziran haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 30 Mayıs -5 Haziran haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 30 Mayıs -5 Haziran 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 3 Haziran Cuma saat 11.00’da Merkür, Boğa burcunda ileri hareketine başlıyor. Konuşulması gereken ne varsa konuşulacak. Çok uzun zaman bekledin. Şimdi düşüncelerini harekete geçirmenin tam zamanı!
  • 5 Haziran Pazar saat 00.47’de Satürn, Kova burcunda geri hareketine başlıyor. 2021 yılı Temmuz ayından sonra hayatında gelişen süreçleri düzenleme zamanındasın. Bu süreçte ihtiyacın olan tek şey istikrar. Aldığın kararlardan dönme.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, İkizler burcundaki yeniayın etkisiyle başladığınız yeni haftada Merkür’ün Boğa burcunda ileri hareketine geçmesiyle ticari ve ekonomik konular hızlanmaya başlıyor. Ödemelerinizdeki aksamaların son bulması, artık daha elverişli bir zeminde hareket ettiğinizi görmeniz mali açıdan kendinizi güvence altına almanızı kolaylaştıracaktır. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Merkür’ün burcunuda ileri hareketine başlamasıyla bir süredir bocaladığınız ve ne hissedeceğinizi şaşırdığınız konularda rahata eriyorsunuz. Hem ilişkileriniz hem de hayata dair isteklerinizin artık netleştiğini görebilirsiniz. 

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, burcunuzdaki yeniayın etkisi ve kendi içinizdeki düzenlemelerle önemli bir haftaya başlıyorsunuz. Merkür’ün Boğa burcunda ileri hareketine başlamasıyla birlikte içsel olarak yoran konulardan sıyrılabilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür Boğa burcunda ileri hareketine başlıyor ve siz Nisan ayı itibariyle ilk adımı attığınız adımların meyvesini almaya başlıyorsunuz. Üzerindeki çalıştığınız işler ve kurduğunuz ortaklardan maddi beklentileriniz gerçekleşebilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, İkizler burcundaki yeniayın ardından kendinize yeni bir “yapılacaklar listesi” hazırladınız, Merkür’ün de Boğa burcundaki ileri hareketiyle artık bu konuda düğmeye basabilirsiniz. Beklettiğiniz görüşmeler, ertelenen konuşmalar ve durağanlaşan iş hayatınızda işler sizin lehinize dönmeye başlıyor. 

 Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür’ün Boğa burcundaki ileri hareketi sizi de ileriye taşıyor. Özellikle yurtdışı kaynaklı işleriniz, devlette bekleyen konularınızın önü açılabilir. 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Boğa burcundaki Merkür’ün ileri hareketine başlamasıyla birlikte ekonomik açıdan daha rahat günler de başlıyor. Miras ve alacak verecekle ilgili konular sizin lehinize dönebilir. Beklentilerinizin karşılanması, bu hayatı nasıl devam ettirmeniz gerektiği konusunda sizi destekleyebilir. 

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Boğa burcundaki Merkür’ün ileri hareketi ilişkileriniz konusunda size de ileriye dönük adımlar attırabilir. Evlilik ya da ayrılma kararlarınız, daha önceki kararlarınızın ve yaşadıklarınızın geçerliliğine bağlı olacaktır. Hayatınızda sadece sevgisinden emin olduğunuz insanların kalması sizin için en önemli belirleyiciniz olabilir. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür’ün Boğa burcunda ileri hareketine dönmesi hem iş koşullarınız hem de alım satımla ilgili konularızı netleştirebilir. Bir süredir aksayan, rafa kaldırılan konularla tekrar ilgilenebilirsiniz. Beklediğiniz haberleri almanız sözkonusu olabilir. Bu da özellikle çalışma ortamınızda yaşayacağınız değişiklikleri beraberinde getirebilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Boğa burcundaki Merkür ileri hareketine geçtiğinde ertelenen planlar, bekletilen görüşmeler devreye giriyor. Mutluluğunuza hizmet edecek konulara emek vermek size iyi gelecektir. Bunu artık daha net görüyorsunuz, böylece de adım atmanız da kolaylaşacaktır. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Merkür’ün Boğa burcundaki ileri hareketiyle ev hayatınızı ilgilendiren konuları çözüme kavuşturuyorsunuz. Gayrimenkul, evlilikle ilgili işlemleriniz bu hafta içinde olumlu sonuçlanabilir. 

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Merkür’ün Boğa burcundaki ileri hareketiyle düşünceleriniz hayatınızda daha somut bir şekilde yer alabilir. İş planlarınız, bu noktada kurduğunuz bağlantılardan neticeler almaya başlayabilirsiniz. 

False