GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 13 Ağustos Perşembe Günlük Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 13 Ağustos Perşembe Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 13 Ağustos Perşembe Günlük Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın 13 Ağustos günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 13 Ağustos Perşembe günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 13 Ağustos’ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 13 Ağustos 2020 Perşembe günü burç yorumlarınız..."

Mutsuzluk yaratma.

Ay, İkizler burcunda ilerliyor. Kafanın içindeki soruları ve düşünceleri durduramıyor olabilirsin. Olan oldu veya yaşanan yaşandı. Bunu konuşmak ve sürekli seslendirmek zihnini yoruyor. Aksine yeni bir yön belirle. Kariyerinizde yaşadığınız mutsuzluk hayatınıza da yansıyor. Devam etmekte zorlandığınız bir ilişki söz konusu ise ani bir kararla bitirmek isteyebilirsiniz.

13 Ağustos Koç burcu yorumu

İçe dönük bir gün içinde olabilirsiniz. Çünkü zihniniz çok dolu ve iş yükünüz her zamankinden fazla denilebilir. Özel hayatınızda işlerin yoluna girmesini çok arzu ediyorsunuz ve bazı özlemleriniz belki de daha fazla artıyor. Bugünlerde daha sabırlı olmalısınız. Gerçekçi olmayan şeylerin peşinde olmamanızda fayda var. Bugün beklemediğiniz bir telefon sizi şaşırtabilir. 

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

13 Ağustos Boğa burcu yorumu

Eğitim hayatınızı uygun şekilde dizayn etmek istiyorsunuz. Önünüze çıkan fırsatlarla bu durumları değerlendirebileceğiz bir gün içerisindesiniz. Fırsatın iyisi kötüsü olmaz. Hızlı düşünmeniz gereken bir dönem. Ailenizden destek alabilirsiniz bu konuda.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

13 Ağustos İkizler burcu yorumu

Öğrendiğiniz olaylar karşısında şaşkınlık yaşıyor olabilirsiniz. Sakince izleyip daha sonra düşüncelerinizi açıklamanız gereken bir gün içerisindesiniz. Acele karar vermemelisiniz. Hata yapabilirsiniz.  Ailenizle ve sevdiklerinizle özlem giderici konuşmalar yaparak süreci atlatabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

13 Ağustos Yengeç burcu yorumu

Kırgın hissediyor olabilirsiniz, ama hatayı bulmak için kendinizde sorgulamayı unutmamalısınız. Kariyer hayatınız da ki sorumluluklar, ilişkinizde ki üzerinize eşit dağılmayan görevler sizlerin daha fazla yorulmasına sebep oluyor. Yorgunluğunuzu paylaşarak atmayı denemelisiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

13 Ağustos Aslan burcu yorumu

Kalabalık içinde yalnız hissettiğiniz bir gün olabilir. Çevrenizdekilere ait değilmiş gibi düşünüyorsunuz.  Sezgileriniz ve mantığınızı birleştirdiğinizde üstesinden geleceksiniz. Risk almayı seviyorsunuz fakat biraz daha temkinli ilerlemeniz ilerde oluşabilecek sıkıntılara karşı sizi ayakta tutacaktır.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

13 Ağustos Başak burcu yorumu

Kendinizi ifade ederken eleştirilerle ya da baskıcı tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Kararlarınıza karşı çıkabilirler, sakin olup sizin için neden önemli olduğunu açıkça anlatmalısınız. İstediğiniz şekilde ilerlemiyor olabilir planlarınız, aynı sonuca ulaşan farklı yollar vardır. Sizde şartlara uyum sağlayarak farklı seçeneklerle sonuca ulaşmayı denemelisiniz.

 BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

13 Ağustos Terazi burcu yorumu

Arka planda olanlar bugün duygusal karışıklık verebilir sizlere. Beklenmedik sorunlar isteklerinizi ertelemenizi sağlıyor olabilir bu durum performans düşüklüğüne neden olmasına izin vermeyin.

 TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

13 Ağustos Akrep burcu yorumu

İlişkileriniz de güçlü iletişimsel bir gününüzdesiniz. İfade ediş tarzınız insanlar üzerinde oldukça etki bırakacaktır. Bu olumlu günü en iyi şekilde değerlendirmek sizin elinizde, fırsatı kaçırmamalısınız. Geçmişte biriktirdiğiniz içinizdeki alınganlıklarla yüzleşmek isteyebilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

13 Ağustos Yay burcu yorumu

Dur durak bilmeden çalışma göstermeniz biraz sizi yıpratmış olabilir. Kendinizi yorgun hissetmeniz oldukça normal, kendinize zaman ayırmalı mutlu olacağınız aktiviteler de bulunmalısınız. 

 YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

13 Ağustos Oğlak burcu yorumu

Bugün dengeyi bulmak size düşmüş olabilir. Gerek iş ortamınızda gerekse aile çevresinde baskın olmaktansa alttan almayı tercih edip bir fırsat yaratabilirsiniz. Küçücük bu alan da kendinize farklı bir bakış açısı getirebilirsiniz. Çok çok ileriye hedeflemek yerine, kademeli bir ilerleyiş düşündüğünüzde üzerinizdeki rehaveti de atmış olursunuz.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

13 Ağustos Kova burcu yorumu

Yeniden başlamak için harika bir gün.  Çalışma çevreniz ve hazırladığınız projeleriniz ile ilgili güzel geri dönüşler alabilirsiniz. Takdir edilmek, çalışmalarınızın beğenilmesi motivasyonunuzu artıracaktır. Yalnız rehavete kapılmadan ilerlemeyi sürdürmelisiniz.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

13 Ağustos Balık burcu yorumu

Beklemediğiniz bir anda çok mutlu olacağınız bir telefon alabilirsiniz. Sistemin getirdiği şartlara uyum sağlayarak ani gelişmeleri kendi lehinize çevirmek için çok güzel bir gün. Her şey sizin elinizde unutmayın, değişimi disipline ederek başarı sağlayabilirsiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False