Balık ÇorbasıMalzemeler
* 350 gram levrek * 2 çorba kaşığı tereyağı * 1/4 kereviz * 1/4 beyaz soğan * Yarım havuç * 1 adet taze soğan * 2 adet yeşilbiber * 5 diş sarımsak * 1 çorba kaşığı un * 6 su bardağı su * Tuz, karabiber * Bir tutam dereotu HazırlanışıKereviz, soğan, sarımsak ve havucu rendeleyip, taze soğanı kıyın. Tereyağını eritip, rendelenmiş malzemeleri kavurun ve bağlamak için unu ilave ederek tekrar kavurun. Suyu ilave edin. 30 dakika kaynatın. Balığı küçük kareler şeklinde kesip, tencereye ilave edin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. 10 dakika balıkla birlikte kaynatın. İsteğe göre biber ve dereotu ile süsleyip, birlikte servis yapın.