Çilek toplu muhallebi (4 kişilik)
Malzemeler: Yarım kg çilek3 çorba kaşığı un4 su bardağı süt6 çorba kaşığı toz şeker1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu1 adet yumurta sarısı1 paket vanilyaÇok az margarinHazırlanışı: Çilekleri blender’den geçirip, püre haline getirin. Yapışmaz yüzeyli bir tencerede unu yağsız olarak kavurun. Süt, toz şeker, portakal kabuğu ve yumurta sarısını ilave edin. Bir telle çırparak koyulaşana kadar pişirin. Muhallebiyi ocaktan indirin. Vanilya ve margarinle, 1 kahve fincanı çilek püresini ekleyin. 5 dakika sürekli karıştırın. Islatılmış kalıplara muhallebiyi koyun. Bir gece buzdolabında bekletin. Diğer tarafta, kalan çilek püresini (dilerseniz 1 çorba kaşığı toz şekerle robotta çekebilirsiniz) dekoratif buz kalıplarına koyun. Buzlukta dondurun. Muhallebi ile birlikte servis yapın.