SOMON CEVİCHE
Malzemeler (4 porsiyon):•5 misket limonu•1 kırmızı soğan•1 biber (kırmızı)•1 sap kereviz•5 çeri domates•2 sap yeşil soğan•1 acı biber•10 gr kişniş•1 sap limon otu•1½ yemek kaşığı zeytinyağı•1 yemek kaşığı sirke•500 gr somon fileto•Esmer şeker•Tuz•KarabiberHazırlanışı•Limonu kesin ve suyunu çıkartın.•Soğan, biber, kereviz, yeşil soğan, kişniş, limon otu ve domatesi doğrayın.•Büyük bir kapta limon suyu, zeytinyağı ve sirkeyi çırpın.•Somon filetoyu ince dilimleyip buharda biraz pişirin.•Soğan, biber, kereviz, domates, yeşil soğan, biber, limon otu, somonu ve zeytinyağlı karışımı büyük bir kâseye koyun. •Tuz, biber ve şeker ekleyin. •Kişniş ilave ettikten sonra servis edin.Tarif: Yasemin.com