NESCAFELİ-JÖLELİ PUDİNG
İçindekiler:•2 - 2,5 su bardağı süt•Yarım su bardağı toz şeker•2 yemek kaşığı nişasta•1 yumurta•20 gr nebatiyağ•2 yemek kaşığı nescafe•3 adet muz•Hazır paket muzlu jöle•Damla çikolata•Beyaz çikolataTarif:•Süt, şeker, nescafe, yumurta ve nişastayı karıştırarak pişirmeye başlıyoruz.•Muhallebi kıvamına gelince yağını koyup ateşten alıyoruz.•Karıştırarak biraz soğutuyoruz.•İstediğiniz bir kabı, (arzu ederseniz porsiyonluk olarak kaselere de hazırlayabilirsiniz) suyla çalkalayıp pudingi içine döküyoruz.•Puding soğuyunca jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp pudingin üzerine döküyoruz.•Jölenin içerisine muzu doğruyoruz ve damla çikolatada serperek buzdolabında en az 4 saat soğutuyoruz.•Bir gün dolapta beklerse daha iyi oluyor.•Sonra ters çevirip üzerini beyaz çikolata rendesi ile süslüyoruz.Tarif: Sibel Yalçın