Karamel soslu dondurmalı profiterol
6 KişilikHamuru için gerekli malzemeler:1,5 su bardağı su100 gr tereyağı1 su bardağı un4 yumurtaDolgusu için:1 paket cevizli dondurma1 paket kaymaklı dondurmaÜzeri için:Karamel sosu, çikolata sosuHazırlanışı:Su ve tereyağını tencerede kaynatın. Unu ilave edip hızlıca karıştırın. Yoğun bir hamur haline geldikten sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın, iyice soğuduktan sonra yumurtaları teker teker kırarak (çırpıcı veya kaşık yardımıyla) hamura yedirin. Hamuru krema sıkma torbasına doldurun. Profiterol hamurlarını ceviz büyüklüğünde olacak şekilde yağlı kağıda sıkın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Soğuyunca aralarını açıp dondurmalardan paylaştırıp servis tabağına alın. Üzerine karamel sosu ve çikolata sosu gezdirip servis yapın.