Kalpli Köstebek Pasta
Malzemeler3 adet yumurta,1 çay bardağı süt,1 çay bardağı sıvı yağ,1 çay bardağı toz şeker,1.5 su bardağı un,Yarım su bardağı buğday nişastası,1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu,2 yemek kaşığı kakao,3 adet muz.Muhallebi için;2 su bardağı süt,2 yemek kaşığı mısır nişastası,Yarım su bardağı toz şeker.Kremşanti için;1,5 çay bardağı süt,1 paket kremşanti.YapılışıKöstebek pasta için, ilk olarak yumurtalar derin bir kap içerisinde kar gibi olana dek çırpılır.Daha sonra şeker ilave edilir ve eriyinceye kadar çırpma işlemine devam edilir.Vanilin, süt ve sıvı yağ ilave edilip çırpıldıktan sonra, kalan kuru malzemeler de elenerek eklenir ve spatula yardımı ile harca yedirilip güzelce karışması sağlanır.Hazırlanan kek harcı, yuvarlak kelepçeli kek kalıbına boşaltılır ve önceden ısıtılan 180° fırında 15 dakika pişirilir.Muhallebisi için, süt, nişasta ve toz şeker tencereye konulup, çırpma teliyle karıştırılarak göz göz oluncaya kadar pişirilip soğumaya bırakılır.Kremşanti hazırlanır ve muhallebi soğuduktan sonra içerisine eklenip iyice çırpılır.Kek soğuduktan sonra, ortası havuz gibi oyulup açılır ve içerisine muzlar bir kaç parçaya bölünerek yerleştirilir.Muzların üzerine, hazırlanan muhallebinin tamam konulup tepecik oluşturulur.Kalan kek parçaları robottan geçirilir ve köstebek pastanın üzerine dökülür.