Salı gününün mönüsü
Yataktan kalkar kalkmaz sıcak su ve limon suyunu içmeyi ihmal etmiyoruz.Kahvaltıda ise haşlanmış yumurta, iki dilim tam buğday ekmeği, tereyağı ve 1 domatesten yapılmış tost, 1 elma ve soya ya da organik süt içiyoruz. Ara öğün olarak kuru kayısı, birkaç tane kavrulmamış fıstık ve limon, elma su teresini blenderdan geçirerek yaptığımız karışımı yiyoruz.Öğle yemeğinde bakla, bezelye ve fasulyeyi haşlıyoruz, yeşil biber ve domatesle karıştırıp limon suyuyla süsleyerek kendimize lezzetli bir salata yapıyoruz. Yanında 1 kivi, buğday ekmeği ve yeşil salata yiyoruz. Acıktığımızda ise yulaflı ekmek, süzme peynir, domates ya da c vitamini içeren bir meyve yemeyi ihmal etmiyoruz.Akşam yemeğinde domates, bezelye, ıspanak, patates, kuru üzüm ve pirinçten yağsız bir sebzeli pilav yapıyoruz. Tatlı ihtiyacımızı karşılamak içinse bir muzu ızgarada pişirip üzerine erittiğimiz çikolatayı döküyoruz.