Süt, un, şeker ve kakaoyu karıştırın ocağa koyun iyice koyulaşıp kaynayana kadar karıştırın, karıştırırken tel çırpma teli kullanın. Koyulaşan muhallebiyi ocaktan alın, içine tereyağ ve vanilyayı katıp çubuk blenderla veya çırpma teliyle iyice karıştırın.Dikdörtgen fırın tepsisine kakaolu muhallebiyi dökün güzelce eşit olacak şekilde yayın ve soğuması için bir kenara bırakın. İçi için bir paket kremşantiyi tarifine göre hazırlayın, soğuyan kakaolu muhallebinin üzerine dökün.Bekleyen(yaklaşık 4 saat beklemeli) tatlıyı eşit dikdörtgenler halinde kesin veortasına bir parça muz koyun. Ardından kakaolu yerden tutup sarmaya başlayın muzun etrafını bir kere dolansa yeter. Eğer değişik aromalı pudinglerle yapmak isterseniz kuru puding karışımına 2 kaşık un katmanız yeterli olur ve bir paket pudingle bir küçük tepsi tatlı çıkar.