Karışık pizza (1 tepsi)
Malzemeler:PEYNİRLİ MALZEME200 gr küp doğranmış domatesTuz, karabiber3 domates2 çorba kaşığı kekik80 gr siyah çekirdekFesleğen300 gr kaşar peyniriKARİDESLİ MALZEME1 limon200 gr karides300 gr kabak4 çorba kaşığı zeytinyağı1 yumurta1-2 çorba kaşığı sirke, tuz, karabiber1 enginar (hazır ürün, konserve)6 kahve fincanı rendelenmiş kaşar peyniri100 gr süt kremasıHazırlanışı: Peynirli malzeme için domateslerin çekirdeklerini ayıkladıktan sonra ince dilimler halinde doğrayın. Peynirinin üçte birini küp küp doğrayın. Kalanı rendeleyin. Rendelenmiş peynirin yarısını, küp küp doğradığınız peynir ile karıştırın. Karidesli malzeme için limonun kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın. Suyun yarısını karideslerin üzerine dökün.Kabağı ince dilimler halinde doğrayın. Yağı kızdırıp kabakları kızartın. Sirkeyi ekleyin,Enginarı ikiye veya dörde bölün. Süt kremasını yumurtayla çırpın. Limon suyu, tuz ve karabiberle tatlandırın. Hazırladığınız hamurun yarısına süt kremalı karışımın üçte birini sürün. Karides, kabak ve enginarı üzerine yerleştirin. Kalan süt kremalı karışımı üzerine dökün. Doğranmış domatesi hamurun kalan yarısına yayın. Peynirli karışımı, dilimlediğiniz domatesleri ve zeytinleri ekleyin. Baharatları serpip peyniri ilave edin.Fırını 225 dereceye ayarlayıp ısıtın. Pizzayı fırının alt bölmesinde 25 dakika pişirin.