Kuzu incik (6 kişilik)
Hazırlama süresi:15 dakikaPişirme süresi: 1,5 saatMalzemeler:6 adet kuzu incik1 ölçü/150 g domates salçası1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber2 düş ezilmiş sarımsak1/3 ölçü/ 50 ml sızma zeytinyağı2 yemek kaşığı yoğurt1 çay kaşığı kuru kekik2 orta boy soğan1 ölçü/ 150 ml ılık su+ 1 adet et bulyon1 paket/demet taze kekikHazırlanışı: Salça, tuz, biber, sarımsak, zeytinyağı, yoğurt, kekik karıştırılır ve inciklere sürülür. İncikler, soyulmuş ve ikiye kesilmiş soğanlar ile fırına girebilir kaba dizilir, üzerlerine sıcak suda eritilen bulyon ilave edilir. Alüminyum folyo kapatılarak, 180 derece ısıtılmış fırında 1,5 saat pişirilir.Taze kekik ile servis edilir.