Bal Kabaklı Krep
Malzemeler 2 adet yumurtaYarım su bardağı tam buğday unuYarım su bardağı süt Yarım su bardağı bal kabağı püresi2 tatlı kaşığı bal1 tatlı kaşığı kabartma tozuHazırlanışı Yumurta, un, süt, kabartma tozu, bal kabağı püresini iyice karıştırın. Elde edilen karışım üç eşit parçaya bölünür. Yağsız tavaya bir kepçe yardımıyla ince olacak şekilde yayın. Kısık ateşte önce bir yüzünü sonra parçalanmayacak şekilde çevirerek arka yüzünü pişirin. Pişmiş kreplerden biri tabağa yerleştirin ve ılıdıktan sonra üzerine dilimlenmiş muzu ve yaban mersini serpin. Üzerine biraz bal gezdirin. Üstünü pişmiş kreple kapatın ve bu krepe de aynı işlemi uygulayın.