Antibiyotik Etkisi Yaratan 5 Besin
.
Soğuk algınlığı ve hastalıklara karşı dirençli olmak için şifayı antibiyotiklerde aramaya gerek yok. Zengin vitamin içerikleri ve besleyici özellikleri ile bağışıklık sistemini güçlendiren doğal yiyeceklere sofranızda yer açın. İşte antibiyotik etkisi yaratan 5 yiyecek...
Kaynak Fotoğraflar:İngimage
Zerdeçal
Zerdeçal diğer adıyla Curcuma Longa, medikal bir bitkidir. Bu bitki oldukça besleyici ve faydaları olan bu bitki olup her derde deva desek çokta yanlış olmaz. Zerdeçal suyu, sindirildiğinde eklem ağrılarını ve tutulmaları azaltan güçlü antioksidanları bünyesinde barındırır. Aynı zamanda cilt rahatsızlıklarına iyi gelerek vücudu bakterilere karşı korur. DNA’yı Etkileyen 7 Sebze
Bal
Birçok yararlı vitamin ve mineral içeren gerçek bal sağlık için birebir. Öyle ki Antioksidan ve antibakteriyel olan balın vücudun direncini arttırdığı biliniyor.Bunun yanı sıra öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı, tıkanıklık, göğüs ağrısı gibi belirtileri de hemen rahatlatır. Ketojenik Diyette Tüketebileceğiniz 7 Besin
Soğan
Soğan içerisinde antibakteriyel (antibiyotik) ve ağrı kesici (analjezik) özelliği olan etkin maddeler barındırır. Bu bakımdan soğan tam bir doğal antibiyotiktir. EV TEMİZLİĞİNDE SOĞAN MUCİZESİ
Sarımsak
Özellikle Uzak Doğu ülkelerinde oldukça popüler olan sarımsak, güçlü antioksidan kaynağı! Sarımsak içerisinde antiseptik, antifungal, antiviral, antioksidan ve antibakteriyel bileşenler içerdiğinden enfeksiyonlara karşı savaşır. Turunçgillerin En Miniği: Kamkat
Yeşilçay
Yeşilçay vücudu bakterilerden koruyarak antibaktariyel özellikleriyle bilinir. Siyah Turbun İnanılmaz Faydaları