Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
1 adet orta boy karnabahar
1 yemek kaşığı sirke
3 adet taze soğan
1 adet sarımsak
1 adet Et Bulyon
½ su bardağı ceviz
4 yemek kaşığı margarin
1 su bardağı su
Karabiber
1 su bardağı rende kaşar (üzeri için)
Hazırlanışı:
Karnabaharları sirkeli suda haşlayın. Tavada margarini kızdırıp içine kıyılmış taze soğanları, iri cekilmiş cevizi ve karabiberi koyup kavurun. En son olarak içine Et Bulyon ve sarımsak koyup bir taşım kaynatın. Haşlanmış karnabaharları fırın tepsisine koyup üzerine sosu dökün, en son üstüne rende kaşar serpin. Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında peynirler erinceye kadar kızartıp sıcak olarak servis edin.
Terbiyesi için:
1 adet yumurta ve 1 adet limon