Fasulye kavurması

Güncelleme Tarihi:

Fasulye kavurması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2012 12:49

Fasulyeyi daha lezzetli bir şekilde nasıl yapabilirsiniz? İşte bu tarifle!

Haberin Devamı

Malzemeler

1,5 su bardağı kuru fasulye
1 adet kuru soğan
1 diş sarımsak
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı tuz

Yapılışı

Kuru fasulye akşamdan ıslatılır. Ertesi gün yumuşayana kadar haşlanır. Soğan ince kıyılır ve sıvıyağda pembeleşene dek kavrulur. Salça, tuz ve kimyon katılır. Son olarak suyu süzülmüş, haşlanmış fasulye eklenir, 5-6 dakika daha kavrulur, ateşten alınır.

Güveçte kuru fasulye tarifi için tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!