GeriKahve Falı Falda kulak görmek ne demek? Kahve falında büyük, uzun, küçük ve iki tane kulak çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda kulak görmek ne demek? Kahve falında büyük, uzun, küçük ve iki tane kulak çıkması

Falda kulak görmek ne demek? Kahve falında büyük, uzun, küçük ve iki tane kulak çıkması

"Falda kulak görmek; hasret gidermek olarak yorumlanır. Uzun dönemden beri görüşülmeyen bireyle görüşerek, özlem gidermeye tabir edilir. Uzman yorumculara göre falda kulak çıkması; uzaklardan haber gelmesi olarak tabir edilir. Bu haber; fal sahibini sevindirecektir. Falda kulak görmek farklı şekillerde yorumlanabilir. Peki, falda kulak görmek ne demek? Kahve falında büyük, uzun, küçük ve iki tane kulak çıkması ne demek detayları ile derledik."

Falda kulak görmek; ailenin fal sahibi ile gurur duyması, kişinin hakkında söylenen güzel laflar olarak tabir edilir. Yakın dönemde yaşanacak olan başarı ya da başka olayla beraber herkes, kişiden övgüyle bahsedilecektir.

Falda Kulak Görmek Ne Demek?

Falda kulak görmek; gelecek olan paranın, fal sahibinin hiç ummadığı bir anda gelmesine işaret eder. Bununla beraber paranın miktarı çok olmasa bile etkisi büyük olacaktır.

Kahve Falında Büyük Kulak Görmek

Kahve falında büyük kulak görmek; evlilik kararı alınmasıyla etrafında önemli etki yaratması olasıdır. Bir anda fal sahibi; herkes tarafından konuşulacaktır.

Kahve Falında Uzun Kulak Görmek

Kahve falında uzun kulak görmek; alınacak bir duyumun iyi değerlendirilmesi durumunda güzel şeylerin fal sahibini beklediğine işaret eder.

Kahve Falında Küçük Kulak Görmek

Kahve falında küçük kulak görmek; fal sahibinin kalpten istediği gerçekleşmesi anlamına gelmektedir.

Kahve Falında İki Tane Kulak Çıkması

Kahve falında iki tane kulak çıkması; sırdaş bir insana işarettir. Kahve falında iki tane kulak çıkması, fal sahibinin çok iyi sır sakladığı arkadaşlara sahip olmasına işaret eder.

 

False