GeriKahve Falı Falda kaktüs görmek ne demek? Falda kaktüs ağacı, çiçeği ve bitkisi çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda kaktüs görmek ne demek? Falda kaktüs ağacı, çiçeği ve bitkisi çıkması

Falda kaktüs görmek ne demek? Falda kaktüs ağacı, çiçeği ve bitkisi çıkması

"Fallar, kişilerin hayatları hakkında önemli bilgi veren simgelerin anlamlarını okuma işlemidir. Ayrıca kişinin kısmetini de yansıttığı bilinmektedir. Falda çeşitli sembollerinden çeşitli anlamları vardır. Kaktüs de farklı şekillerde görülebilir ve yorumlanır. Falda kaktüs görmek ne demek? Falda kaktüs ağacı ne anlama gelir? Falda kaktüs çiçeği ve kaktüs bitkisi çıkması anlamları ne demektir detayları ile derledik."

Falda çıkan semboller, kişinin kendisine özel olduğu için genel anlamları fal sahipleri tarafından kendi hayatlarına göre uyarlanmalıdır. Aynı şekilde kaktüs sembolleri içinde geçerlidir.

Falda Kaktüs Görmek Ne Demek?

Falda fincanda kaktüs görmek hüzün anlamı taşımaktadır. Ayrılık ve zorunluluk olarak yorumlanır. Kaktüs simgesinin tabakta çıkması ise kişinin çok sevdiği bir kişiden ayrılmasına işarettir.

Falda Kaktüs Ağacı

Bir kişinin falında fincanda tabağında kaktüs ağacı çıkması eğer ilişkisi var ise ayrılıkla eğer bir ilişkisi yok ise karşısına çıkacak bir kişi tarafından fazlaca üzülmesine işaret eder. Fincanda kaktüs ağacı çıkması ise iki yüzlü kişi ile yorumlanır.

Falda Kaktüs Çiçeği Çıkması

Falda kaktüs çiçeği çıkması eğer sembol fincan kısmında çıkmış ise arkasından konuşan kişilerden haberdar olmasına işarettir. Kaktüs çiçeği sembolü fincan tabağında belirmişse yakın zamanda kendinizi bir entrika içinde bulabilirsiniz. Ayrıca fincan sahibinin dedikodusunun yapıldığını belirtmektedir.

Falda Kaktüs Bitkisi Çıkması

Fincanda çıkan kaktüs bitkisi dedikodular ile yorumlanırken tabak kısmında çıkan kaktüs bitkisi falda aşk acısı ile yorumlanır.

 

False