GeriKahve Falı Falda hilal görmek ne demek? Falda ve tabakta yarım, ters, büyük, kara, üç ve tek hilal çıkması anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda hilal görmek ne demek? Falda ve tabakta yarım, ters, büyük, kara, üç ve tek hilal çıkması anlamı

Falda hilal görmek ne demek? Falda ve tabakta yarım, ters, büyük, kara, üç ve tek hilal çıkması anlamı

"Özellikle Türk bayrağı başta olmak üzere birçok farklı bayrakta Hilal bulunur. Önemli bir değere sahip olması ile beraber aynı zamanda fallarda çok sık çıkar. Peki, Falda hilal görmek ne demek? Falda ve tabakta yarım, ters, büyük, kara, üç ve tek hilal çıkması anlamı hakkında detayları derledik."

 

Fal uzmanları değişik fallar üzerinden hilali farklı biçimlerde yorumlar. Bu doğrultuda falda hilal çıkması aynı zamanda gelecek üzerine birtakım olasılıkları gösterir. Bu olasılıkları öğrenebilmek için ise doğru ve güvenli fal uzmanlarının yorumları incelenir.

Falda Hilal Görmek Ne Demek?

Falda hilal görmek fal sahibi için emeklerin karşılığını almak anlamına gelir. Özellikle iş hayatında göstermiş olduğu başarı ile beraber iyi noktalara gelebileceği yönünde yorumlanır. Ayrıca eğer kişi veya yakınları hasta ise, bu hastalıklardan yakın zamanda kurtulacağı ve şifa bulacağı yönünde delalet eder.

Falda ve Tabakta Yarım Hilal Çıkması Anlamı

Falda ve tabakta yarım hilal çıkması fal sahibi için bazı durumlara karşı dikkat etmesi gerektiğini anlatır. Özellikle iş hayatında rakipler ile beraber sosyal yaşamında onu çekemeyen insanlara gösterir.

Falda ve Tabakta Ters Hilal Çıkması Anlamı

Falda ve tabakta ters ilan çıkması fal sahibi adına müjdeli ve güzel haberler anlamına gelir. Özellikle bu müjdeli haberin evlilik üzerinden bir bebek anlamı taşıdığını söylemek mümkündür. Huzurlu ve mutlu bir aile hayatı ile beraber maddi açıdan sorunları geride bırakmak biçiminde delalet eder.

Falda ve Tabakta Büyük Hilal Çıkması Anlamı

Maltepe tabaktan büyük hilal çıkması fal sahibinin önemli işler başaracağı yönünde yorumlanır. Özellikle iş hayatında göstereceği başarı ile birlikte güzel bir mevki ve makam, aynı zamanda huzurlu bir yaşam biçiminde delalet eder. Bunun dışında iyi bir maaş ve maddi gelir ile beraber, sorunları geride bırakmak işaret eder.

Falda ve Tabakta Kara Hilal Çıkması Anlamı

Falda ve tabakta kara hilal çıkması fal sahibinin bazı sorunlar ile karşı karşıya kalabileceği yönünde yorumlanır. Bununla beraber aynı zamanda birtakım tehlikeler ile mücadele etmek zorunda kalabileceği yönünden delalet eder.

Falda ve Tabakta Üç ve Tek Hilal Çıkması Anlamı

Falda ve tabakta 3 ve tek hilal çıkması fal sahibinin tüm sorunlarının üstesinden geleceği yönünde yorumlanır. Tüm manevi sıkıntılardan kurtulmak ile beraber, kendisinin bile hesaplayamayacağı iyi bir maddi kaynak elde edeceği yönünde yorumlanır.

 

False