Güncelleme Tarihi:
Fairy ile geleneksel Ramazan lezzetlerini yaşatmak için günün diğer lezzetlerine http://mutlumutfaklar.com/fairyturkiye adresinden ulaşabilirsiniz!
ORMAN KEBABI
Malzemeler:
Yarım kilo koyun ya da kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)
1 adet kuru soğan
1 su bardağı garnitür
3 bardak sıcak su
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Yüksek ateşte iyice ısıttığımız tencereye etleri alalım ve kavurmaya başlayalım. Etler suyunu çektikten sonra 3 bardak sıcak su ekleyelim. Ayrı bir tencerede yemeklik doğradığımız soğanları yağda kavuralım ve suyunu çeken etlerin üzerine ekleyelim. Daha sonra tuzunu ve karabiberini serpelim. Etler iyice piştikten sonra bir kavanoz garnitürü de ekleyip 5 dakika daha pişirelim ve altını kapatalım. Afiyet olsun!