Eti Çabuk Pişirmek İçin

Güncelleme Tarihi:

Eti Çabuk Pişirmek İçin
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2002 00:00

Etin çabuk pişmesi için sirkeye ihtiyacı olduğunu biliyor musunuz?

Haberin Devamı

En zor pişen, sizi mutfağa uzun süre zincirleyen yemekler kuşkusuz etli yemeklerdir. Bunun sebebi de etin çok uzun zamanda pişmesidir. Etin pişmesini hızlandırmak aslında zor da değil.

Etli yemeklerinizin daha çabuk pişmesini sağlayacak püf nokta tencerenin içine biraz sirke katmaktır. Böylece yemeğiniz hem daha çabuk pişecek hem de daha lezzetli olacaktır.

Ayrıca etlerinizin ve et yemekleriniz pişerken tencereye bir parça ekmek atmanız da etin daha hızlı pişmesini sağlayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!