GeriKültür Sanat En İyi Sihirbazlık Filmleri - En Çok İzlenen Büyü Ve Sihir Gösterisi Filmler Listesi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En İyi Sihirbazlık Filmleri - En Çok İzlenen Büyü Ve Sihir Gösterisi Filmler Listesi

En İyi Sihirbazlık Filmleri - En Çok İzlenen Büyü Ve Sihir Gösterisi Filmler Listesi

"Bazı film türleri vardır ki insanların zamanını heyecanla geçirmesini sağlamaktadır. Bu film türlerinin başında ise fantastik içerikli filmler gelmektedir. Fantastik öğeleri en çok sihir ve sihirbazlık üzerine çekilen filmlerde görmek mümkündür. Sizler için en iyi sihirbazlık filmleri - en çok izlenen büyü ve sihir gösterisi filmler listesi hakkındaki ayrıntıları derledik."

Geçmiş yıllara baktığımız zaman bir hayli sihirbazlık filmi çekildiği görülmüştür. Günümüzde ise bu filmlerin sayısı düşse de yine de sihir dolu filmlere ilgi bulunmaktadır. Bu türle alakalı oldukça yüksek bütçeli yapımlar olduğu da bilinmektedir. En iyi sihir filmleri arasında çok önemli yapımları görmek mümkündür. 

En iyi Sihirbazlık Filmleri - En Çok İzlenen Büyü ve Sihir Gösterisi Filmler Listesi 

Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001) 

Sihirbaz (2006) 

Sihirbazın Çırağı (2010) 

The Incredible Burt Wonderstone (2013) 

Sihirbazlar Çetesi 1 (2013) 

Sihirbazlar Çetesi 2 (2016) 

Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001) 

Sihir ve sihirbazlık denildiği zaman akla gelen ilk filmlerden birisi Harry Potter serisidir. Serinin her filmi sihir içerikli filmler arasında en önlerde yer almaktadır. Harry Potter ve Felsefe Taşı, serinin ilk filmi olmasıyla daha önemlidir. Tabi zaman geçtikçe ortaya çıkan halkalar serinin kalitesini ortaya koymuştur. 

Film Harry Potter'ın ünlü bir sihirbaz olmaya adım atmaya başlamasını konu edinmiştir. Daniel Radcliffe, Maggie Smith ve Richard Harris yapımın başrollerinde yer alıyor. 

Sihirbaz (2006) 

Gizem yüklü Sihirbaz adlı yapım 2006 yılında gösterime giren sürükleyici bir filmdir. Eisenheim, aşık olduğu kıza kavuşmak için çaba harcayan birisidir. Ancak arada engeller vardır ve ona kavuşamaz. Böylelikle ülkeyi terk etmeye karar verir. Yıllar sonra ise ünlü bir sihirbaz olarak ülkesine geri döner. 

Edward Norton, Jessica Biel, Paul Giamatti ve Rufus Sewell başrolleri paylaşan oyuncular. 

Sihirbazın Çırağı (2010) 

Alfred Molina ve Nicholas Cage gibi iki usta isim aynı filmde buluşuyor. Sihirbazın Çırağı heyecan yüklü muhteşem bir başyapıttır. Sihirbazlık konusunda yetenekli olan Baltazar ve Horvath iki amansız rakiptir. Baltazar'ın yapması gereken ise sihirbazlıktan anlamayan çırağını bir an önce yetiştirmektir. 

The Incredible Burt Wonderstone (2013) 

Jim Carrey ve Steve Carell bu eğlenceli yapım ile çok iyi bir iş çıkarıyorlar. 2013 yapımı filmde Las Vegaslı sihirbaz Burt Wonderstone ve bir sokak sihirbazı arasında yaşananlar anlatılmaktadır. 

Sihirbazlar Çetesi 1 (2013) 

Üst düzey yapımlardan birisi olan Sihirbazlar Çetesi, sihir konusunda çekilmiş olan en muhteşem filmlerden birisidir. İlk filmin yakaladığı başarı ikinci filmide beraberinde getirmiştir. 

Film 4 süper sihirbazın yaptıkları üzerinden ilerlemektedir. Bu ekibi destekleyen kişi ise Michael Caine ismidir. Ekip birçok gösteri yaparak insanları aldatmaktadır. Çünkü bu gösterilen arkasında büyük işler vardır. Sihirbazların peşinde ise Dylan adında bir polis ve Bradley adında zengin bir adam bulunmaktadır. Ancak bu sihirbazlar çetesini durdurmak neredeyse imkansızdır. 

Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Morgan Freeman ve Dave Franco başta olmak üzere muhteşem bir kadro filmde yer almaktadır. 

Sihirbazlar Çetesi 2 (2016) 

Sihirbazlar Çetesi filmi büyük bir ilgi görünce devamı 2016 yılında gelmiştir. Tabi bu sefer olaylar daha gizemli bir hal alacaktır. Çünkü Sihirbazlar Çetesi'nin üyeleri bir sırrın peşindedir. Peşlerinde olanlara rağmen gösteri yapmaya devam ederler. Yaptıkları gösteriler iyice ölümcül bir hal alacaktır. 

Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Isla Fisher ve Dave Franco önemli rollerde karşımıza çıkıyor. İlk filmin başarılı senaryosu bu filmde bir üst seviyeye çıkmaktadır. Filmin başından itibaren muhteşem bir zaman geçirme şansınız başlıyor.

 

 

 

False