GeriKültür Sanat En İyi Pixar Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En İyi Pixar Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

En İyi Pixar Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

"Gösterime giren filmlerin çıkmış olduğu birçok yapım şirketi bulunmaktadır. Bu yapım şirketleri arasında son derece popüler olan şirketlerde vardır. Pixar isimli yapım şirketide işini çok başarılı olarak sürdüren popüler bir şirkettir. Sizler için en iyi Pixar filmleri - en çok izlenen filmler listesi ve önerileri derledik."

Pixar şirketi, animasyon yapımları ile ünlü olan oldukça başarılı bir şirkettir. Bu yapım şirketinin elinden çıkmış animasyon filmlerine baktığımız zaman çok iyi işler olduğu görülmektedir. Çünkü Pixar'ın yapımını üstlendiği bu animasyonlar gişede yüksek başarılar elde etmiştir. 

En iyi Pixar Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi ve Önerileri 

Oyuncak Hikayesi (1995) 

Sevimli Canavarlar (2001) 

Kayıp Balık Nemo (2003) 

İnanılmaz Aile (2004) 

Arabalar (2006) 

Yukarı Bak (2009) 

Oyuncak Hikayesi (1995) 

Pixar filmleri arasında Oyuncak Hikayesi adlı film çok beğenilmiştir. Orijinal adı Toy Story olan yapım 1995 tarihinde vizyona girerek büyük bir başarı elde etmiştir. Hatta ilerleyen yıllarda filmin devam halkaları da seriye dahil olmuştur. Pixar yapımı olan Toy Story en çok izlenen animasyonlar arasında bulunmaktadır. 

Sheriff Woody, Buzz Işık Yılı, Jessie ve daha birçok oyuncak karakter filmde yer almaktadır. 

Sevimli Canavarlar (2001) 

2001 yapımı Sevimli Canavarlar çok eğlenceli bir animasyon filmi olarak karşımıza çıkmaktadır. Çocukların hayranlıkla izlediği bu yapım büyüklerin bile ilgisini çekmeyi başarmıştır. 

Bu animasyon yapımında yaşam enerjileri azalan canavarların insanların dünyasına gelmeleri konu edinmiştir. 

Kayıp Balık Nemo (2003) 

En popüler yapımlardan birisi olan Kayıp Balık Nemo adlı yapım 2003 yılında gösterime girerek büyük bir ilgi ile karşılanmıştır. Animasyon yapımları denildiği zaman Kayıp Balık Nemo ismi sıkça duyulmaktadır. Çünkü bu yapımın büyük bir hayran kitlesi olduğunu söyleyebiliriz. 

Nemo isimli küçük bir balık birbirinden ilginç maceralara atılarak başını belaya sokuyor. En eğlenceli animasyonlardan birisi olan Kayıp Balık Nemo büyük bir başarı yakalamıştır. 

İnanılmaz Aile (2004) 

Muhteşem güçlere sahip bir ailenin hikayesinin anlatıldığı yapım heyecan dolu sahnelere sahiptir. Animasyon olarak gösterime girmiş olsa da yapımın geniş bir kitle tarafından sevildiği dikkat çekmektedir. Diğer Pixar yapımı animasyonlarda olduğu gibi bu yapımda büyük bir ses getirmiştir. Oldukça hareketli sahneleri ile izlerken sıkılmanıza imkan vermemektedir 

Bay İnanılmaz ve eşi özel güçleri olan bir çifttir. Bu çiftin yapması gereken birçok görev bulunmaktadır. Tabi bu görevler komik olduğu kadar aksiyon dolu görevlerdir. İzlemesi çok zevkli olan bu animasyonun ilerleyen zamanda devamı da gelmiştir. Animasyon seven herkesin kesinlikle seyretmesi gereken muhteşem bir yapım olduğu bilinmektedir. 

Arabalar (2006) 

Orijinal adı Cars olan yapım sevilen ve çok izlenen bir animasyondur. Arabalar üzerine bir hikayeye sahip olan yapımın birçok kişiye hitap ettiği görülmüştür. 2006 yapımı olsa da halen akıllarda kalan bir animasyon filmi olduğu görülmektedir. 

Şimşek McQueen işini yapmaya odaklanmış olan bir yarış arabasıdır. Bu yarış arabasının eğlenceli ve heyecan dolu hikayesi Arabalar adlı yapımda yer almaktadır. Aksiyon, macera ve komedi dolu yapımın içerisinde muhteşem bir hikaye anlatılmaktadır. 

Yukarı Bak (2009) 

Küçüğünden büyüğüne herkesin hayran kaldığı Yukarı Bak adlı yapım 2009 yılında izleyici ile buluşmuştur. Yapımda anlatılan hikaye çok sevilmiştir ve bundan dolayı filmin seyredilme oranı çok fazla olmuştur. 

Bu animasyon filminde yaşı ilerleyen Carl'ın hikayesi işlenmektedir. Carl, hayatını dolu dolu yaşamış birisidir. Ancak yapması gereken son bir şey vardır. Evini uçurarak havada bir seyahat etmektir. Bundan dolayı evine balonlar bağlayarak eğlenceli ve heyecanlı bir yolculuğa çıkar.

 

 

 

False