GeriAstro Gündem Ekim Ayı Burç Yorumlarınız! Astrolog Aygül Aydın Açıkladı...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ekim Ayı Burç Yorumlarınız! Astrolog Aygül Aydın Açıkladı...

Ekim Ayı Burç Yorumlarınız! Astrolog Aygül Aydın Açıkladı...

"Uzman Astrolog Aygül Aydın'dan, nam-ı diğer Astromatik'ten Ekim ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Ekim ayı boyunca tüm burçlar için aylık burç yorumlarınızı sizin için derledik. Koçlar hareketli bir ay sizleri bekliyor.. Boğaların bu ay sürpriz seyahat planları olabilir. İkizler parasal konularda güzel bir ay geçireceksiniz. Yengeçler hayatınızda önemli bir destek alacağınız dönem geliyor. İşte tüm burçların 2019 ekim ayı detaylı burç yorumları..."

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, çok çalıştığınız ve biraz da yorulduğunuz ama keyifli işlerin peşine düştüğünüz bir eylülü sonlandırdınız. Tam istediğiniz sonuçları alamamış gibi hissetseniz de yeni yeni meyvelerini almaya başlayacağınız ekime hazır olmalısınız. 

KOÇ BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN  

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, bu ay içinizde önceliklerinizi belirlemeniz gerektiğini kendinize söylerken başlıyor olabilirsiniz. Yeni bir yeri keşfetme ya da seyahat yapma isteğiniz içinizde artabilir. Bu ay planlayacağınız seyahat fikri sizi bambaşka biri yapabilir. 

BOĞA BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, ekim ayı sizlerin parasal konularınıza çeki düzen verdiğiniz ve alacaklarınızı aldığınız güze bir ay olarak nitelendirebiliriz. Tabi bu gelişmeler için sizlerin de yapması gerekli şeyler vardır. Öncelikle telaşlı ve yorucu geçen eylül ayındaki hataları artık bırakmalısınız.

İKİZLER BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, hayatınızdaki önemli bir kadınla bir ortaklık ya da özel bir nedenden ötürü destek görebilirsiniz. Bu kadın size hayatınızı değiştirebilecek desteği sunabilir. Tabi bu sizin doğum haritanıza göre anlam kazanır.  

YENGEÇ BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, bu ay yeni bir filmin vizyona girmesi gibi bir heyecan yaşamaya hazır olun. Hayatınızda yepyeni bir başlangıca doğru ilerliyorsunuz. Sadece bu ay içinde yakın bir arkadaşınızın ya da sevdiğiniz bir dostunuzun sağlığı ile ilgili endişe ya da kaygı sizde farklı duygular yaşatabilir.

ASLAN BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN 

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, maddi konularınız ve kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler elde edebileceğiniz bir Ekim ayına başlıyorsunuz. Etrafınızda olup biten olumsuz olayların dışında kalmayı başarmalı ve hedeflerinize odaklanmalısınız. 

BAŞAK BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, denge ve uyumu hayatınıza ve hayatınızdaki insanlara taşıyacağınız bir Ekim ayındasınız. Gökyüzünde burcunuzda konumlanmış gezegenlerin etkisiyle ait olduğunuz topluma hitap edebileceğiniz zamanlar içindesiniz.

TERAZİ BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN 

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, sizleri unutulmaz bir Ekim ayı bekliyor diyebiliriz. Bir şeylere başlıyorsunuz ama içinize sinmiyor gibi hissedebilirsiniz. Belki de yol öyle güzel geliyor ki size kimin ne dediğini çok umursamıyor olabilirsiniz. Aslında uzun zamandır savaşınız verdiğiniz konular karşısındaki yorgunluğunuzun bitip bunun ödüllerini alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

AKREP BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, ekim ayı beklediğiniz mutluluğu saklayan günleri taşıyarak sizi karşılıyor.

YAY BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN   

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, kişisel başarıya ulaşma ve ödül alma ayı denilebilir. Güçlü ve sağlam bir irade ile isminizi gündeme getirebileceğiniz bir Ekim ayı sizleri bekliyor. Tıkandığınızı ve gücünüzün kesildiğini hissettiğiniz anlarda çıkmaz sandığınız yolda bir çıkışla karşılaşabilirsiniz.

OĞLAK BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sevgili Kovalar ve Yükselen burcu Kova olanlar, bazı başlangıçlara gireceğiniz ve artık iyi sonuçlar almaya başlayacağınız bir Ekim ayına giriyorsunuz. Zamanlamaları ve fırsatları değerlendirmeniz halinde yeni iş imkanları veya yeni projelerin öncüsü oluyorsunuz.

KOVA BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN 

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, yüzünüzün güldüğü ve emeklerinizin karşılığını aldığınız bir Ekim ayına giriyorsunuz. Tünelin ucundaki ışığı görebileceğiniz günler yaşayabilirsiniz. 

BALIK BURCU YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

 
Yazan: ASTROMATİK

False