GeriCinsellik Cinsel Hayatınızı Renklendirecek 8 Öneri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cinsel Hayatınızı Renklendirecek 8 Öneri

Cinsel Hayatınızı Renklendirecek 8 Öneri

"Cinsel hayatınızın monotonlaşmasını engellemek sizin elinizde. Cinsel hayatınızı zirvede yaşamanız ve renkli olmasını sağlamak için de yapmanız gerekenler çok basit. İşte onlardan bazıları..."

1- Ön sevişme:

Ön sevişme cinsel birlikteliklerde olmazsa olmazdır. Fakat süresi bu ilişkiyi oldukça etkile. Cinsel hayatınızın doruk noktasına ulaşmasını istiyorsanız ön sevişmeyi kısa tutmayın. Bu sizin partnerinizle daha duygu yüklü ve heyecan dolu bir birliktelik yaşamanıza sebep olacaktır. Ön sevişme sırasında salgılanan endorfin, birbirinize olan istekliliği de artıracaktır ve cinsel birlikteliğiniz oldukça heyecan dolu ve renkli bir hal alacaktır.

2- Fantazi kurun:

Cinsel hayatınızda sıradan olmayın. Çeşitli fanteziler kurarak ilişkinizi heyecanlı hale getirebilirsiniz. Farklı pozisyonlarda ve farklı ortamlarda yaşadığınız cinsel ilişki her iki tarafı da zirveye ulaştırabilir.

Cinsel Hayatınızı Renklendirecek 8 Öneri

3- Sıradanlıktan uzaklaşın:

Cinsel hayatınızda sıradanlıktan uzak durmalısınız. Cinsel ilişkinizin monotonlaşmasına izin vermeyin. Örneğin; sadece yatakla sınırlı kalmayın, farklı pozisyonlarda ilişkiye girin, birbirinizin isteklerine karşılık verin.

4- Sürpizler yapın:

Eşinize olan ilgiyi ve duygularınızı geçirmek oldukça önemlidir. İlişkinizde mutlu olmanız ve temelinde sevgi barındıran ilişkilerde monotonluk olmaz. Mutlu bir ilişki mutlu bir cinselliktir. Bu yüzden eşinize olan ilginizi ve sevginizi ona gösterin. Küçük süprizler yaparak onu mutlu edebilirsiniz. Kimi zaman cinsel içerikli hediyelerde alabilirsiniz. Örneğin dantelli bir iç çamaşırı hediye etmek üzerine küçük notlarla heyecan katmak ilişkinizi renklendirecektir.

5- Yatakta sınırlı kalmayın:

Eşinizi ne zaman arzu ediyorsanız o zaman ona yakınlaşın. Farklı ortamlarda girdiğiniz ilişki size daha heyecan katacaktır ve sıradan olmasını engelleyecektir. Hislerinizi zirvede yaşamanız için farklılıklar yaratmalısınız.

Cinsel Hayatınızı Renklendirecek 8 Öneri

6- Birlikte duş alın:

Partnerinizle birlikte duş almak iki tarafı da heyecanlandıracaktır. Duşta sıcak suyun altında yakınlaşmak ve sıcak dakikalar geçirmek ilişkinizi heyecanlandırmakla birlikte kalıcı hisler de beraberinde getirecektir.

7- Masaj yapın:

Eşinize birtakım yağlarla masaj yaparak onun rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Çıplak teninizin tenine değmesiyle ateşli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Cinsel Hayatınızı Renklendirecek 8 Öneri

8- Zaman beklemeyin:

Farklı zamanlarda küçük mesajlar vererek ilişkinizi heyecanlı hale getirebilirsiniz. Sevişmek için bir saati beklemek yerine doğru zamanı kollayarak cinsel birlikteliğinizi renkli hale getirebilirsiniz.

False