GeriBeslenme Önerileri Ciğerli tirit
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ciğerli tirit

Ciğerli tirit

"Bugün yöresel yemeklerle damaklarınızı şenlendirmeye ne dersiniz?"

Malzeme

250 gr. karaciğer veya tavuk ciğeri
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı un
1,5-2 ekmek dilimi
4-5 bardak et suyu veya su
tuz
1 baş soğan

Yapılışı

Ciğerleri kuşbaşı doğrayın. Ciğeri ve soğanı, tencerede yağ ile 5 dakika kavurun. 3 su bardağı sıcak su, un ve tuz ilave edip pişirin. Ekmeklerin üstüne sıcak et suyu döküp çektirin. Daha sonra soğanlı ciğeri ekmeklerin üstüne döküp, servis yapın.

Tebriz köftesi tarifi için tıklayın!

False