Ciğerli tirit

Güncelleme Tarihi:

Ciğerli tirit
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2012 14:08

Bugün yöresel yemeklerle damaklarınızı şenlendirmeye ne dersiniz?

Haberin Devamı

Malzeme

250 gr. karaciğer veya tavuk ciğeri
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı un
1,5-2 ekmek dilimi
4-5 bardak et suyu veya su
tuz
1 baş soğan

Yapılışı

Ciğerleri kuşbaşı doğrayın. Ciğeri ve soğanı, tencerede yağ ile 5 dakika kavurun. 3 su bardağı sıcak su, un ve tuz ilave edip pişirin. Ekmeklerin üstüne sıcak et suyu döküp çektirin. Daha sonra soğanlı ciğeri ekmeklerin üstüne döküp, servis yapın.

Tebriz köftesi tarifi için tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!