Cheese cake'in tadı değişti!

Güncelleme Tarihi:

Cheese cakein tadı değişti
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2012 15:59

Puratos, cheese cake ve ekmekte devrim yarattı...

Haberin Devamı

Ekmek, pasta ve çikolata hammadde üretimi alanında yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan dünyanın lider üreticilerden Puratos, ekmekçilik ve pastacılık alanında yeni ürünlerini Avrupa'nın en yüksek binası olan Sapphire İstanbul'un seyir terasında gerçekleştirdiği lansmanla sektörün beğenisine sundu.

Ekmekçilik alanında, kolay ısırabilme ve çiğneme, uzun raf ömrü, daha fazla yumuşaklık ve kullanım kolaylığı sağlayan “Soft'r Snack” ekmek miksi ile, çıtır kabuklu ekmek yapma fırsatı veren ve bir miksle 40 farklı reçeteye uygulanabilen “Easy Ciabatta” ürünü görücüye çıktı. Puratos etkinlikte, dünyanın 10 ülkesinde en çok tüketilen ekmekleri de misafirlerin tadımına sundu. Amerikan simidi Bagel'in yanı sıra Fransız bageti ve kruvasanı, İspanyol Bolla Gallega ekmeği, İtalyan Ciabatta, Foccacia ve Pugliese köy ekmeği, Romanya Cozonac ekmeği ve Belçika Craquelin şekerli ekmeğine kadar pek çok çeşit yer aldı. Belçika'dan gelen pastacılık ustası Serge Gandossi misafirlere eşsiz lezzette uygulamalı cheese cake sunumu yaptı.

Haberin Devamı

Puratos Türkiye Genel Müdürü Başar Kılıç, açılış konuşmasında şunları söyledi; "Pazar trendlerine baktığımızda tüketiciler, yöresel ürünleri keşfetme arzusu içerisindeler. Dünyanın farklı ülkelerine gittiklerinde yeni tatlar keşfetmek istiyorlar. Puratos, son teknolojiyi kullanarak pastanelere ve fırınlara, dünyanın farklı yerlerindeki orijinal eşsiz ve geniş ürün yelpazesini yaratma fırsatı sağlıyor.”

Cheese cake'te yeni moda “Deli Cheese Cake”

Cheese cake alanında tüketicilerin beğenisine sunulan "Deli Cheese Cake", donmaya ve çözünmeye dayanıklı yapısı, kolay kullanımı, yüzde 30 gerçek krem peynir içermesi ve farklı reçetelere uygulanabilmesiyle dikkat çekiyor. Hazır pastacılık kreması "Deli" ise, portakal, limon ve karamel çeşitleriyle öne çıkıyor.

Poğaçada daha az yağ aynı lezzet

Poğaçada yağ oranını yüzde 33 azaltan yenilikçi ve tamamen doğal "Puraslim" aynı tadı ve kıvamı sağlamasıyla daha uzun raf ömrü, ağızda kolay erimesi, yüksek hacim oranı, fermantasyon süresini azaltması ve yüksek su tutma kapasitesiyle dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!