Bulgur pilavı

Güncelleme Tarihi:

Bulgur pilavı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2012 13:04

Ana yemeklerinizin yanında gönül rahatlığıyla lezzetinden emin bir şekilde sunabileceğiniz bir tarif!

Haberin Devamı

Malzemeler:

250 gr. İnce bulgur
1 bardak tavuk veya et suyu
3 kaşık yağ
2 kaşık Tereyağ
Taze soğan
Dereotu
Salça
3 bardak su
Tuz

Hazırlanışı:

Üç bardak suyu bir tencereye koyup tuz atıp suyu kaynatınız. Diğer bir tencerede üç kaşık yağda salçayı kavurun ince bulguru da ilave edip. Tencereye et veya suyunu koyup kaynatınız. Bulgur suyu çekip yumuşayınca iki kaşık yağı katıp, karıştırarak yağı her tarafa yediriniz. Tüm yeşillikleri de ekleyerek servis edin.

Patates mücveri için tıklayınız

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!