GeriSağlıklı Yaşam Boyoz kaç kalori? 1 porsiyon boyoz besin değerleri ve kalorisi...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Boyoz kaç kalori? 1 porsiyon boyoz besin değerleri ve kalorisi...

Boyoz kaç kalori? 1 porsiyon boyoz besin değerleri ve kalorisi...

"Boyoz herkesin daha önce duyduğu bir hamur yemeğidir. Boyoz hakkında araştırma yapanlar ilk olarak besin değerlerini öğrenmek istiyor. Herkesin severek tükettiği boyoz yemeğinin içerisinde yer alan kalori miktarı detaylarıyla araştırılıyor. 1 porsiyon boyoz içerisindeki kalori miktarı internette aranıyor. Boyoz kaç kalori? 1 porsiyon boyoz besin değerleri ve kalorisi hakkında tüm detayları derledik."

Hamur işlerinden biri olan boyoz yemeği severek tüketiliyor. İçerisinde bulunan besin değerleri herkes tarafından merak edilebiliyor. 1 adet boyoz içerisinde yaklaşık 261 kalori bulunuyor.

 Boyoz Kaç Kalori?

 Kalori araştırmaları kilo almak istemeyen kişiler tarafından yapılıyor. Fazla kalori alınması, kişilerin kilo almasına neden oluyor. Boyoz tüketen kişiler de, sahip olduğu kaloriyi öğrenmek için kaynaklara başvurabiliyor. Boyoz yaklaşık olarak 261 kaloridir.

 1 Porsiyon Boyoz Besin Değerleri ve Kalorisi

 1 porsiyon boyoz içerisinde belirli miktarlarda karbonhidrat ve protein bulunuyor. 1 porsiyon içerisinde 42 gram karbonhidrat bulunuyor. Yağ oranı yüksek olan boyoz içerisinde yaklaşık 9 gram yağ bulunuyor. 0,22 gram protein içeren bir hamur yemeğidir.

 

False