Anti Selülit Yemek Tarifleri

Güncelleme Tarihi:

Anti Selülit Yemek Tarifleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2013 10:24

Selüliti engellemek ya da yok etmek için "neler yemeliyiz ve nasıl beslenmeliyiz?" Sorularının yanıtlarını biliyorsunuz. Bu sefer sizin için pratik bir çözümümüz var! İşte selülit düşmanı pratik yemek tarifleri...

Haberin Devamı

Portakallı ıspanak salatası

Malzemeler: 100 gr. ıspanak yaprağı, 1 portakal, yarım kırmızı soğan, 3 adet çiğ badem, 3 adet çiğ fındık 1 tam ceviz.

Hazırlanışı: Ispanakları iyice yıkayın. Salata kurutucusunda kuruttuktan sonra elle doğrayın. 1 portakalı zarlarını mümkün olduğunca ayıklayarak küçük parçalara ayırın. Soğanı ince ince piyazlık doğrayın. Ispanak salatanıza yağlı tohumları ekleyin. Tum malzemeleri geniş bir kasede harmanlayıp, servis yapacağınız tabağa yerleştirin.

Sosu için: Yarım çay bardağı portakal suyu, ¼ portakal kabuğu rendesi, ¼ limon kabuğu rendesi. 1 çorba kasığı zeytinyağı, deniz tuzu (istenildiği kadar) kullanın.

Anti Selülit Yemek Tarifleri

Haberin Devamı

Kuşkonmaz kavurma

Malzemeler: 1 demet kuşkonmaz, 2 adet taze soğan, 1 çay kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kasığı salça, 2 çorba kasığı zeytinyağı

Hazırlanışı: Taze soğan ve kuşkonmazı küp küp doğrayın. 2 çorba kasığı zeytinyağı ile kavurun. Üzerine 1 çay kaşığı salça ve 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber ekleyin. Kısık ateşte 10 dakika kapağı kapalı bir kapta pişirin.

Anti Selülit Yemek Tarifleri

Special somon

Malzemeler: 4-5 dal dereotu, 2 küçük parça taze zencefil 2 diş sarımsak, 150 gr. somon balığı.

Hazırlanışı: Havanda dereotu, zencefil ve sarımsağı iyice dövün. 150 gr. somon balığı üzerine 1 -2 bıçak darbesi ile çentik yapın. Hazırladığınız sosu balığın üzerine iyice yedirin. Isıya dayanıklı kabın içerisine; hazırlamış olduğunuz somon balığını, 2 adet çeyrek ayva dilimini, 2 adet çeyrek elma dilimini, 3-4 adet dilimlenmiş soğan halkasını yerleştirin. 200 derece fırında pişirin.

Anti Selülit Yemek Tarifleri

Kabak fileto

Malzemeler: 1 orta boy kuru soğan, 2 adet yeşil soğan, 1 adet limon, yarım çorba kaşığı un, yarım çay bardağı su

Haberin Devamı

Hazırlanışı: Küp küp doğradığınız kuru soğanlarınızı, 1 çorba kasığı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Üzerine yapraklarıyla doğradığınız taze soğanı ekleyin. 1-2 kez hepsini çevirdikten sonra kabak filetolarınızı da ilave edin. 1 küçük kasede 1 limon suyu ve 1 çorba kaşığı unu karıştırın. Karıştırdığınız sosu yavaş yavaş kabaklara ekleyin. Üzerine yarım çay bardağı su ekleyin ve kısık ateşte pişirin.

Anti Selülit Yemek Tarifleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!