Güncelleme Tarihi:
1. GÜN
SABAH
- 1 orta boy domates \nane\17dal maydanoz / 2 sivri biber / 4 adet mantar 2 yumurta beyazı ile hazırlanmış omlet. —-tavaya bir miktar su koyuyoruz ve karıştırmış olduğumuz bütün malzemeyi döküyoruz.
ÖĞLE
- İki çiçek brokoli , 2 adet kuşkonmaz, 2 diş sarımsak , limon , baharat — Kaynayan suya sebzeleri atıp 7 dk haşlayın , piştikten sonra alın ve üzerine yarım veya tam limon sıkıp istediğiniz baharatları ekleyin.
- AKŞAM
- İstediğiniz kadar salata sos olarak limon - nar ekşisi koyabilirsiniz.
- 170 gr tavuk gögsü ( tavada bir miktar su ile pişirin )
2.GÜN
SABAH
- 2 yemek kaşığı çörekotlu lor peyniri lor peyniri , yarım avokado, 9 adet tuzsuz zeytin. istediğiniz kadar domates , salatalık,hepsini ister karıştırıp salata gibi yaparak isterseniz yan yana yiyebilirsiniz.
ÖĞLE
- İstediğiniz ölçüde salata ve istediğiniz kadar yemek serbest ancak unutmayın sadece yeşiller!
- 1 tabak yeşil mercimek yemeği.
AKŞAM
-250 gram tavuk göğsü ve 20 dal maydanoz. üzerine limon sıkıp yenecek. isterseniz tavugu su ile ıslatarak fırında veya tavada yapabilirsiniz.
3.GÜN
SABAH
- 4 yemek kaşığı yulaf , 1 yeşil elma , 5 parça donmuş ahududu , üzerine tarçın . Yulafı az su ile 5 dk haşlayarak meyveleri ve tarçını ekleyip ılık olarak tüketin.üzerine 2 tam ceviz yani 4 parça
ÖĞLE
- İstediğiniz yeşilliklerle , istediğiniz ölçüde salata , 120 gram tavuk göğsü (ızgara), burada isterseniz salatanıza 1 yeşil elmada ekleyebilirsiniz. 1 yemek kaşığı avokado yağı ile …
AKŞAM
- 2 büyük domates ve rokalı salata ve üzerine nar ekşisi ve sarımsak , limon , zerdeçal .
4.GÜN
SABAH
-1 Yumurta ve 2 . yumurtanın sadece beyazı eklenerek , 1 domates , 3 tatlı kaşığı Çörekotlu lor peyniri ve maydanoz ile omlet. Yanında 2 dilim WASA yiyebilirsiniz.
ÖĞLEN
- İstediğiniz kadar yeşilliklerle salata ve nar ekşili limonlu salata . İsterseniz içine sarımsakda ekleyebilirsiniz , limon 1 tam olursa iyi olur , içerisine 1 tam ceviz- 3 badem ezip ekleyebilirsiniz.
AKŞAM
- Mevsim sebzelerinden oluşan bir sebze yemeği ancak çok uzun süre pişmemiş olacakki vitaminler kaybolmasın , bu nedenle brokoli , ıspanak, kabak tercih edebiliriz. Üzerine baharatlı , limonlu veya activia probiyotik yogurt kullanarak sos yapabilirsiniz.
5. GÜN
SABAH
- 5 adet mantar , 1 kırmızı biber , 1 yemek kaşığı lor peyniri, 1 domates , 2 yumurta beyazı ve 1 çay kaşığı keten tohumu ile omlet yapıyoruz
ÖĞLE
- Domates ve kabak ile hazırlanmış kabak yemeği ,Doyana kadar yiyebilirsiniz.
AKŞAM
- İstediğiniz kadar salata içine 3 kuru kayısı 2 ceviz eklenerek . Üzerine ızgara 170 gram tavuk göğsü,yarım avokado.