GeriBurçlar 22 Şubat hangi burç ve burcu ne? 22 Şubat tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

22 Şubat hangi burç ve burcu ne? 22 Şubat tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

22 Şubat hangi burç ve burcu ne? 22 Şubat tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Bir gökbilim terimi olan burç, kişilerin doğum tarihlerine göre belirlenmektedir. Burçlar kuşağı üzerinde on iki tane takım yıldızı bulunmaktadır. On iki tane de farklı burç bulunmaktadır. 22 Şubat hangi burç ve burcu ne? 22 Şubat tarihin de bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar."

Şubat ayında bulunan iki farklı burç olduğu söylenebilir. Şubat ayında doğan kişiler, kova burcu veya balık burcu olarak ifade edilebilir. 22 Şubat tarihinde doğan kişiler ise balık burcudur.

 22 Şubat Hangi Burç ve Burcu Ne?

 20 Şubat ve 20 Mart tarihleri arasında doğan kişilerin balık burcu olduğunu söylemek mümkündür. 22 Şubat da bu tarih aralığında yer aldığı için bu tarihte doğan kişilerin burcu da balıktır. Hava grubu burçları arasında yer almakta olan balık burcu aile merkezli bir burç olarak ifade edilebilir.

 22 Şubat Yükseleni

 Yükseleni balık olan kişilerin son derece duygusal kişiler olduğunu söylemek mümkündür. Sevecen ve sıcakkanlı olan balık burcu kişileri ve yükseleni balık olan kişiler aynı zamanda sabit fikirli kişilerdir. Balıklar samimi oldukları kişilere karşı çok sıcakkanlı davransalar bile tanımadıkları kişilere karşı mesafeli bir duruş sergileyebilirler.

 22 Şubat da Doğanların Özellikleri

 22 Şubat tarihinde doğan kişiler macerayı severler ve yaşamlarında da hareketliliğe önem verirler. Hayal güçleri son derece gelişmiş olan balık burcu kişisi, son derece yaratıcı fikirlere de sahiptir. Balık burcu kişilerinin oldukça idealist kişiler olduğu da bilinmektedir. Hayal ettiklerini de hayata geçirmek için oldukça kararlı bir şekilde davranırlar.

 22 Şubat Özel Bir Gün müdür? 22 Şubat Ne Günü?

 22 Şubat tarihine karşılık olarak gelen özel bir gün bulunmamaktadır. 22 Şubat tarihte yer alan özel bir gün bulunmazken, bu tarihte meydana gelen bir takım önemli gelişmeler bulunmaktadır.

 22 Şubat Tarih de Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler

1848 yılında Paris'te işçiler tarafından bir ayaklanma gerçekleştirildi.

1948 yılında Çekoslovakya devrimi gerçekleşti.

1950 yılında Yüksek Seçim Kurulu kuruldu.

1999 yılında TV8 yayın hayatına başladı.

22 Şubat da Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular

1915 - Suavi Tedü

1937 - Ege Bagatur

1964 - Mesut Akusta

1976 - Bülent Seyran

1977 - Tolga Özkalfa

1991 - Dilara Tongar

22 Şubat da Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

1886 - Hugo Ball

1921 - Giulietta Masina

1950 - Julie Walters

1968 - Jeri Ryan

1975 - Drew Barrymore

1986 - Rajon Rondo

22 Şubat da Doğan Anime Karakterleri

 22 Şubat tarihinde doğan kişiler balık burcudur. Balık burcu olan ve şubat ayında doğan birçok anime karakteri bulunmaktadır. Ancak 22 Şubat tarihinde doğan bir anime karakterinin olmadığını söylemek mümkündür. 

False