Mağlubiyeti düşünmüyoruz

Güncelleme Tarihi:

Mağlubiyeti düşünmüyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2010 11:25

Trabzonspor Asbaşkan Vekili Hasan Yener, Beşiktaş maçı öncesi puan kaybını veya mağlubiyeti asla düşünmediklerini belirterek, "Zor maç olacak ama kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da kritik Beşiktaş maçı öncesi geri sayım sürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş futbolcuların motivasyonunu artırmak için yoğun çaba harcıyor. Hak edene formayı vereceğini bir daha vurgulayan tecrübeli teknik adam, oyuncularını daha hırslı olmaları konusunda uyardı. Trabzonspor Asbaşkan Vekili Hasan Yener, futbolcuların bu maça tüm benlikleriyle hazır olacağına inandıklarını belirterek, "Öncelikle futbolcu arkadaşların hazır olması,yönetimin hazır olmazından çok önemli. Özellikle son iki haftada alınan kötü sonuçlar camiada biraz daha olumsuz ve karamsar düşünceler yaratmışsa da Trabzonspor'un futbolcu kalitesi belli. Sezon başında methiyeler dizdiğimiz,süper kupayı kazanan yine bu arkadaşlar. Futbol takımında bu tür düşüşlerin yaşanabileceği bir gerçek" diye konuştu.

Haberin Devamı

"DERBİ MAÇLARIN PRİM OLARAK BİR FARKI VARDIR"

Pazar günü oynanacak olan derbi maçta futbolcuların sezon başındaki performanslarını ortaya koyacaklarını inandığını da vurgulayan Yener, "Sahadan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyoruz. Zor bir maç olacak. Beşiktaş da bu sezonun iyi takımlarından bir tanesi. Ama önce inanmak lazım. İyi çalışıyoruz, iyi hazırlanıyoruz. Diliyorum ki bu hafta kazanan biz oluruz. Beşiktaş maçında da sezon başında tespit ettiğimiz prim yönetmeliğini uygulayacağız ama tabiki derbi maçların bir farkı vardır" dedi.

"RAKİPLERİMİZLE ARAMIZDA FAZLA PUAN FARKI YOK"

Yener, kaybetmeyi hiçbir zaman düşünmediklerini de ifade ederek, "Beşiktaş'ın hafta içerisinde bir maç daha oynayacak olması avantaj değildir. Artık futbol takımları haftada iki maç oynamaya alışmalıdır. Yolculuklarından dolayı bir yorgunluk olabilir ama biz bu tür olayları düşünecek değiliz. Bunları düşünüp sahaya çıkmayacağız, sadece kendi futbolumuzu oynayacağız ve onları kendi futbolumuzla yenmeye çalışacağız. Kaybetmeyi hiçbir zaman düşünmüyoruz. Bursaspor'la önemli bir puan farkı var. Ama ligde de kaybetmeyecek takım yok. Trabzonspor'un yarışta var olan takımlarla arasında önemli bir puan farkı yok" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!