Maç öncesi gerginlik

Güncelleme Tarihi:

Maç öncesi gerginlik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2015 23:28

Sarı lacivertli kafile stada giderken, trafiğin sıkıştığı bir noktada otobüse taş yağdı. Polis, Bursa taraftarını durdurmakta güçlük çekti.

Haberin Devamı

F.BAHÇE takım otobüsünün Rize maçı dönüşünde Trabzon’da uğradığı silahlı saldırı Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Henüz bu saldırının failleri bulunamamışken sarı lacivertli takımın otobüsü dün yine saldırıya uğradı. Stada yakın bir mevkide trafikte yavaşlayan takım otobüsüne 25-30 kadar Bursa taraftarı taşlar, meşaleler, yumruklar ve su şişeleri saldırırken otobüste yine panik havası oluştu. Saldırı sonrası bazı futbolcuların, “Artık can güvenliğimiz yok” diye isyan etti.

EMNİYET: “SALDIRI YOK”

Ötübüste küçük çaplı maddi hasar oluşurken Fenerbahçe’nin saldırı öncesi Bursa emniyetini uyardığı öğrenildi. Sarı lacivertlilerin saldırının meydana gelidği bölge için “Orada trafik sürekli sıkışıyor. Tedbir alın” dediği öğrenildi. Öte yandan Bursa emniyeti yaptığı açıklamada saldırı olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

ÇAKIR’IN ARACINA DA TAŞ

F.BAHÇE takım otobüsüne yapılan saldırıdan önce de bir gerginlik yaşandı. Maçın hakemi Cüneyt Çakır’ı taşıyan minibüs stat yakınlarında bir grup Brusaspor taraftarının taşlı-sopalı saldırısına uğradı. Çakır yaralanmazken araçta hafif çapta maddi hasar oluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!