M.Özkan’a 48 gün sonra özgürlük

Güncelleme Tarihi:

M.Özkan’a 48 gün sonra özgürlük
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2008 00:00

Futbol Federasyonu, 1 dakikalık gecikme yüzünden ara transfer hakkı elinden alınan Mustafa Özkan’a 10 günlük ek transfer süresi tanıdı.

Geçici transfer döneminin bittiği gün olan 6 Şubat’ta ve saat 18.01’de "Transfer yapabilirsin" şeklinde Mustafa Özkan’a faks geçen federasyon, yaptığı büyük hatayı geç de olsa fark etti.

Hürriyet’te 4 gün önce; 9 Şubat’ta çıkan "Mustafa’nın kaderi" başlıklı haber sonrası konuyu tekrar ele alan Federasyon Yönetim Kurulu, tecrübeli futbolcunun mağduriyetini gözönünde bulundurarak 22 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar ek transfer hakkı tanıdı. Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın’ın isteği üzerine 26 Aralık 2007’de sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Mustafa Özkan, geçici transfer döneminin bittiği gün olan 6 Şubat’ta ve 18.01’de aldığı faksla transfer hakkını kaybetmişti.

Golcü oyuncu, federasyonun 40 günlük beklemeden sonra verdiği ilginç karar nedeniyle sezon sonuna kadar futbol oynayamayacaktı. Ancak hatasını geç de olsa fark eden federasyon, Mustafa Özkan’la birlikte Zeytinburnuspor’dan Bülent Zafer Karagöz ve Seyid Ahmet Menşeli’ye 22 Şubat’a kadar ek transfer yapma hakkı tanıdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!