Liverpool 1-0 Trabzonspor

Güncelleme Tarihi:

Liverpool 1-0 Trabzonspor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2010 00:00

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İngiltere'nin Liverpool takımına 1-0 yenildi.

Haberin Devamı

İŞTE TRABZONSPOR'U YIKAN GOL -WEB TV

ONUR'UN MÜKEMMEL PENALTI KURTARIŞI -WEB TV

Liverpool'a galibiyeti getiren golü 45. dakikada Babel attı. Mücadelenin ilk yarısında aşırı yağmura rağmen bordo mavililerin maça daha hakim olduğu dikkat çekerken, Trabzonspor kalecisi Onur kurtardığı toplarla kalesinde devleşti.

50. dakikada Serkan'ın ceza sahasında Leiva'yı düşürmesiyle Liverpool penaltı kazandı. Fakat kaleci Onur, Joe Cole'ün vuruşunda gole izin vermedi.

MAÇTAN KARELER

TRABZON TURU NASIL GEÇER?

Bordo mavililerin turu geçmesi için 2-0, 3-1 gibi iki farklı galibiyet gerekirken, 1-0'lık galibiyette maç uzayacak. Onun dışında her türlü beraberlik ve Liverpool'un elde edeceği galibiyette turu geçen taraf İngiliz ekibi olacak.

Karşılaşmanın rövanşı 26 Ağustos Perşembe akşamı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak.

Haberin Devamı

TUNCAY MAÇI GERRARD İLE İZLEDİ

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'de forma giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı da Liverpool'a gelerek maçı tribünden Gerrard'la birlikte izledi. İngiliz futbolcuyla bir süre sohbet eden Tuncay, Trabzonspor'un çok güçlü bir kadrosu olduğunu ve turu geçmesinin sürpriz olmayacağını söyledi.

GÜNEŞ: ZORU BAŞARARAK BÜYÜK TAKIM OLURSUNUZ

MAÇIN CANLI ANLATIMI

34 YILLIK HASRET SONA ERDİ

1976'da oynanan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ikinci maçında Anfield Road Stadyumu'nda 1 - 0 kazandığı maçın rövanşında 3 - 0 mağlup olarak elenen Trabzonspor'da 34 yıllık hasret sona erdi. O dönem kaleyi koruyan Şenol Güneş bu kez takımın başınnda Teknik direktör olarak yer aldı. 1976'da takımın teknik direktörlüğünü yapan Ahmet Suat Özyazıcı bu kez Teknik Danışman olarak tribünde otururken, takımın forveti Necmi Perekli bir gazetenin köşe yazarı olarak maçı izledi.

LİVERPOOL - TRABZONSPOR YAZILI KAŞKOLLAR YOK SATTI

Trabzonspor - Liverpool maçı öncesi şehrin çeşitli yerlerinde satılan Trabzonspor, Liverpool yazılı t-shirtler yok sattı. Maçı izlemeye gelen bordo - mavili taraftarların bol miktarda satın aldığı kaşkollara Liverpoollu taraftarlardan ilgi gösterdi.      
         
         

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!