Lille’i gözümüzde fazla büyütmüşüz

Güncelleme Tarihi:

Lille’i gözümüzde fazla büyütmüşüz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2011 00:00

Trabzonspor’un golcüsü Halil Altıntop, “Zirvede olmak çok güzel bir duygu. Bence Lille’i gözümüzde fazla büyütmüşüz” dedi.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi B Grubu’ndaki ikinci maçında sahasında Fransa Şampiyonu Lille’le 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdüren Trabzonspor’un en etkili isimlerinden biri Halil Altıntop’tu. Zirvede olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten gurbetçi golcü, “Rakibimizi gözümüzde biraz fazla büyütmüşüz” dedi. Karşılaşmaya istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Halil, “Ama ikinci yarıya baktığımızda iyi bir performans çıkardık. İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadığımızdan dolayı bir puan aldığımız için mutluyuz” diye konuştu. İkiz kardeşi Hamit’in önceki akşam uzun bir aradan sonra Real Madrid formasıyla sahalara döndüğünü hatırlatan Halil, “İki sevinci bir arada yaşadım” dedi.

Şener: Mutluyuz Çünkü lideriz

TRABZONSPOR  Başkanı Sadri Şener, 1-1’lik Lille maçı için, “Galibiyet istiyorduk ama olmadı. Yine de mutluyuz. Çünkü lideriz” yorumunu yaptı. Şener,  CSKA Moskova maçları sonunda da liderliği korumak istediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!