Lige damgamızı vuracağız

Güncelleme Tarihi:

Lige damgamızı vuracağız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2011 00:00

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, hedeflerinin iki sezondur yakalanan başarıları tekrarlamak ve Bursaspor'un zirve yarışı yapan takım olduğunu bir kez daha göstermek olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Bölükbaşı, "Takımımızın lige damga vuracağına gönülden inanıyorum" dedi.

Bursaspor dergisine konuşan Kulüp Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, takımın yeni sezon hedeflerini açıkladı. Bundan sonraki hedeflerinin geçtiğimiz iki sezonda yakalanan başarıların tekrarlanması olduğunu ifade eden Bölükbaşı, "Bundan sonraki hedefimiz, Süper Lig'de geçmiş iki sezondaki başarılarımızı yine tekrarlamak ve Bursaspor'un her zaman zirve yarışı yapan takım olduğunu bir kez daha göstermektir. Yeni transferlerimizle kadromuzda önemli değişiklikler yapan takımımızın, lige damgasını vuracağına gönülden inanıyorum" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞI ZEVKLİ GEÇECEK"

İlk kez uygulanacak olan play-off sistemine de değinen Bölükbaşı, "Uzun bir aradan sonra Süper Lig heyecanının yeniden başlamasıyla birlikte, ilk kez uygulanacak olan play-off sistemiyle bu sezon şampiyonluk yarışı daha zevkli ve çekişmeli geçecektir. 2011-12 sezonunu Bursasporumuz'a ve diğer kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bölükbaşı sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçen sezon hiç hak etmediğimiz halde kulübümüze verilen ağır cezaların kaldırılmasını da memnuniyet verici olarak değerlendirdiğimizi ve vicdanları rahatlattığını ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle, bir daha böyle cezalarla karşılaşmamayı diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!