"Ligde kalma hedefimiz devam ediyor"

Güncelleme Tarihi:

Ligde kalma hedefimiz devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2013 15:10

Basın Sözcüsü Turhan: "Ligde kalma hedefini devam ettiriyoruz. Böyle oynamaya devam edersek ligde kalacağız." dedi.

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, "Ligde kalma hedefini devam ettiriyoruz. Böyle oynamaya devam edersek ligde kalacağız" dedi.Turhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun süredir oyuncu arayışında olduklarını, Curtis Millage'den beklentilerini alamayınca Litvanya Milli Takımı'nın oyuncusu Tomas Delininkaitis ile anlaştıklarını söyledi.

Delininkaitis'in takıma önemli katkı sağlayacağını belirten Turhan, "Olabilecek bazı sakatlıklar ve beklentilerimizi karşılayamayan oyuncular olursa, takviye düşünebiliriz. Ama şu an için transferi noktaladık" diye konuştu.

Evlerinde oynadıkları tüm maçları kazandıklarını anımsatan Turhan, şunları kaydetti:

"Dışarda oynadığımız maçlarda da gayet iyiydik. Beşiktaş maçını son periyotta kaybettik. Banvit maçında yüz sayı yedik ama oyun olarak o maçta da iyiydik. Genel olarak takımın formundan gayet memnunuz. Önümüzde zor bir periyot var. Bu hafta Galatasaray, arkasından Fenerbahçe, daha sonra da Karşıyaka burada olacak. İnşallah bu maçlardan da alnımızın akıyla çıkacağız. Ligde kalma hedefini devam ettiriyoruz. Böyle oynamaya devam edersek ligde kalacağız. Taraftar desteğinde ilerleme var ama Konya hala birinci ligde takımı olduğunun bilincinde değil. Bu hafta Galatasaray ile yapılacak maça taraftarın en iyi desteği vereceğini umut ediyorum. Biletler tek tip oldu, 20 liradan satışa çıkacak."

BAKMADAN GEÇME!