"Lig tescil edilmesin"

Güncelleme Tarihi:

Lig tescil edilmesin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2011 11:39

Fenerbahçe'nin Spor-Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynadığı Ankaragücü maçı öncesi, Emre Belözoğlu'nun menajerinin telefonundan, Ankaragücülü futbolcu Kağan'ın telefonuna gönderildiği iddia edilen mesajın ortaya çıkmasının yankıları sürüyor.

Haberin Devamı

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler, olayı bugün manşetlerinden okuyucularına duyurdu. Taka Gazetesi, İtalya'da Juventus'un karıştığı belirlenen şike olaylarından sonra küme düştüğünü hatırlatarak, "Fenerbahçe, Juventus olur mu?", "Türk futboluna bomba düştü" ve "Trabzon ayağa kalktı" başlıklarını attı.

Karadeniz Gazetesi ise, "Fener'in, 'Şaibeli' oyunlarının belgesi ortaya çıktı. Gözler federasyonda", "Fenerbahçe, futbolun ergenekonudur" ve "Lig tescil edilemez" başlıklarını attı. Kuzey Ekspres Gazetesi de, "Bu lig tescil edilmez", Türksesi ve İlkhaber Gazeteleri, "Lig tescil edilmesin"başlıklarını kullandı. Günebakış Gazetesi ise, "Fener'in şampiyonluğunun şaibesi ortaya çıktı" ve "Bu lig tescil edilemez" manşeti ile yayınlandı. Gazeteler ayrıca Trabzonspor'un dün açıkladığı metni de aynen yayınladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!