Lebron James ve Dwyane Wade sözleşme uzattı

Güncelleme Tarihi:

Lebron James ve Dwyane Wade sözleşme uzattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2006 11:40

NBA takımları, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. LeBron James, Cleveland Cavaliers'la 3 yıllık anlaşmaya vardı. Final serisinin en değerli oyuncusu seçilen Dwyane Wade ise, şampiyon Heat'le olan sözleşmesini 3 yıl uzattı.

Geçen sezon içinde All-Star kadrosuna seçilen Lebron James, kendisini 2010 yılına kadar Cleveland Cavalierslı yapan anlaşmayı 60 milyon dolar karşılığında yaptı.

Gelecek yılda çaylak olarak 5.8 milyon Dolar karşılığında forma giyecek olan James'in gerçek sözleşmesinin 2007-2008 sezonundan itibaren başladığı kaydedildi.

WADE, MIAMI HEAT'TE KALDI

NBA şampiyonu Miami Heat'te çaylak sezonunu geçiren ve özellikle final maçlarında ortaya koyduğu performansla final serisinin en değerli oyuncusu seçilen Dwyane Wade, takımıyla olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

Ligin en parlak genç yıldızlarından olan Wade, gelecek yıl son kez çaylak olarak forma giyeceği Miami Heat'te 3.8 milyon Dolar alacak ve gelecek sezondan itibaren çok yüksek ücret almaya başlayacak.

Öte yandan Sacramento Kings'te 7 sezon mücadele ettikten sonra geçen yıl Indiana Pacers'a transfer olan Peja Stojakovic, New Orleans Hornets ile 5 yıllığına anlaşırken, bu transfer karşılığında oyuncunun 64 milyon Dolar alacağı ifade edildi.

Los Angeles Lakers, bonservisi elinde olan oyunculardan Vladimir Radmanovic'i kadrosuna dahil ederken, Los Angeles Clippers, Sam Cassell ile olan sözleşmesini yeniledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!