Lastik kız Rana Tokmak'a onur ödülü

Güncelleme Tarihi:

Lastik kız Rana Tokmaka onur ödülü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2012 11:53

Şampiyon jimnastikçi Rana Tokmak'a (15) doğup büyüdüğü Castrop-Rauxel kentinde belediye tarafından onur ödülü verildi.

Haberin Devamı

ALMANYA'da "Lastik kız" olarak tanınan şampiyon ritmik jimnastikçi Rana Tokmak, doğup büyüdüğü Castrop-Rauxel kenti belediyesi tarafından onur ödülüne layık görüldü.

Parkbad Nord Yüzme tesislerinin 60. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen, “100 yıl oyun, spor ve eğlence” etkinliğine davet edilen Rana, Castrop/Rauxel Belediye Başkanı Johannes Beisenherz tarafından Onur Belgesi ve plaket ile ödüllendirildi.

Genç jimnastikçiyi tebrik eden Belediye Başkanı Beisenherz, ödülün Rana'nın 2011 ve 2012 yıllarından göstermiş olduğu üstün başarılardan dolayı verildiğini açıkladı. Rana Tokmak, 2011'de Minsk Avrupa Şampiyonası'nda Almanya'yı temsil etmenin yanı sıra, Grand Prix Moskova, World Cup Portomio gibi bir çok uluslararası turnuvada Alman milli formasıyla yarışmalara katılarak başarılı sonuçlar elde etti.

Haberin Devamı

 Burası benim evim

Henüz 15 yaşında olmasına rağmen bu yıl büyükler kategorisinde Almanya ikinciliğini elde eden, gençler kategorisinde ise bugüne kadar 9 kez Almanya Şampiyonu olan Rana Tokmak, aldığı ödülle ilgili şunları söyledi: “Bu ödülün benim için anlama çok büyük. Burası doğduğum büyüdüğüm kent, benim evim. Daha çok çalışıp yeni başarılara imza atmak için elimden geleni yapacağım. Bu tür ödüller beni daha da motive ediyor. Umarım benim sporla yaşadığım güzellikleri bütün çocuk ve gençler yaşar.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!