Lakers'da Kobe şoku

Güncelleme Tarihi:

Lakersda Kobe şoku
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2013 10:24

Los Angeles Lakers evindeki karşılaşmada Golden State Warriors'u 118-116 yenerek play-off yolunda bir adım daha atarken süper yıldızı Kobe Branyt'ın sakatlığı ile tam bir şok yaşadı.

Haberin Devamı

Staples Center'daki karşılaşmada sakatlandığı pozisyona kadar takımını sırtlayan isim yine Kobe Braynt oldu. 34 sayı ve 4 asistle oynayan Kobe, son çeyrekte rakip potaya yüklendiği bir pozisyon sırasında yerde kaldı. Braynt arkadaşlarının yardımıyla acı içinde parkeyi terk etti. Mac sonrasında yapılan kontroller sonucunda aşil tendonunda yırtık tespit edilen Kobe Bryant´ın bugün çekilecek MR´ından sonra kesin sakatlık tehşisine karar verilecek.

Lakersda Kobe şoku


Kobe Bryant maç sonu basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada ise "Kariyerimin en kötü gecesi" ifadesini kullandı. Bryant sakatlık durumunun çok ciddi olduğunu, kariyeri boyunca karşı karşıya geldiği en ciddi sakatlık olduğunu, bundan sonraki sürecte iyileşip en kısa zamanda salonlara geri dönmek istediğini ve takımı saha kenarından play-off´lara giden yolda destekleyeceğini söyledi.

All star forvet, sakatlığın meydana geliş anını ise ´Daha önce milyon kere yaptığım hareketi tekrar yapmak için denedim ve bu sefer kaslar buna izin vermedi ,tendonun koptuğunu o an hissettim´diye belirtti. Uzun bir tedavi sürecinin kendisini beklediğini söyleyen Kobe Bryant, bundan sonra takım arkadaşlarım benim bırakdığım yerden yolumuza devam edecekler ve onlara bu yolda güvenim sonsuz" dedi.
 
Talihsiz yıldızın yanında Pau Gasol 26 sayı, 10 asist ve 11 ribaunt, Dwight Howard ise 28 sayı, 7 ribauntla karşılaşmayı tamamladılar.

Haberin Devamı

Warriors cephesindeyse öne çıkan tek bir isim vardı. Stephen Curry karşılaşmayı 47 sayı ve 9 asistlik muhteşem performansıyla bitirse de mağlubiyeti engelleyemedi.

NBA'de gecenin diğer maçlarında şu sonuçlar alındı;

Chicago Bulls 88-97 Toronto Raptors
Philadelphia Sixers
97-86 Washington Wizards
Brooklyn Nets 117-109 Indiana Pacers
Milwaukee Bucks 104-109 Atlanta Hawks
Boston Celtics 101-109 Miami Heat
Charlotte Bobcats 93-113 Detroit Pistons
New York Knicks
101-91 Cleveland Cavaliers
Los Angeles Clippers 96-93 New Orleans Hornets
Memphis Grizzlies 82-78 Hoston Rockets
Dallas Mavericks 108-105 Denver Nuggets
San Antonio Spurs 108-101 Sacramento Kings
Detroit Pistons 113-93 Charlotte Bobcats
Portland Trail Blazers 90-106 Oklahoma City Thunder
Utah Jazz
107-100 Minnesota Timberwolves

UTAH JAZZ DİRENİYOR

ERSAN BUCKS'A YETMEDİ  

HOUSTON ROCKETS'DA PLAY-OFF REHAVETİ
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!