Kuzey Disiplini'nde kötü derece aldık

Güncelleme Tarihi:

Kuzey Disiplininde kötü derece aldık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2012 15:47

Erzurum'da düzenlenen Kuzey Disiplini Dünya Gençler Kayak Şampiyonası'nın ilk gününde yapılan kayaklı koşu sprint yarışlarında, bayanlarda İsveç'ten Stina Nilsson, erkeklerde ise Rusya'dan Sergey Ustiugov birinci oldu.

Kandilli Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonanın ilk gününde yapılan kayaklı koşu sprint yarışlarına, 37 ülkeden toplam 383 sporcu katıldı.

Bayanlarda İsveç'ten Stina Nilsson'un birinci olduğu yarışta ikinciliği yine İsveç'ten Evelina Settlin, üçüncülüğü ise İsviçre'den Chirista Jaeger elde etti.

Erkeklerde Rusya'dan Sergey Ustiugov birinci olurken, Norveç'ten Sindre Bjoernestad Skar ikinci, yine Norveç'ten Sondre Turvoil Fossli de üçüncü oldu.

Türk Milli sporcuların elemeleri geçemediği yarışlarda ey iyi dereceleri bayanlarda 63. olan Büşra Güneş, erkeklerde ise 74. sırada yer alan Hamza Dursun elde etti.

Diğer Türkr sporculardan Erkan Orhan 79, Mehmet Acar 82, Onur Kılıçarslan 84. sırada kendisine yer buldu. Bayanlarda ise Yonca Karademir 67, Ebru Ören 69 ve Hicran Akpınar ise 70. oldu.

Dereceye giren sporculara düzenlenen seramoniyle, Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık tarafından çiçek verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!