Küstüm gelmiyorum

Güncelleme Tarihi:

Küstüm gelmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2006 00:20

Siyah beyazlı futbolseverlerin ısrarlı tezahüratlarına rağmen tribünlere gitmeyen Beşiktaş kalecisini, sahaya giren taraftarlar kolundan tutarak tribüne götürdü.

BEŞİKTAŞ-Sakaryaspor maçı öncesi BJK İnönü Stadı’nda Vedran Runje krizi çıktı. Siyah beyazlı taraftarlar, iki hafta önceki Tottenham Hotspur karşılaşmasında protesto ettikleri Hırvat kaleci lehine tezahürat yapıp tribünlere çağırdı. Taraftarların uzun süren "Runje" tezahüratlarına, sahada ısınan Hırvat kaleci yerinden alkışla karşılık verdi. Ancak taraftarlar tezahüratlarına devam edip, ısrarla Hırvat kalecinin tribünlerin önüne gelmesini istedi. Runje gitmemekte ısrar edince, tribünlerden bir grubun "Defol git Runje" tezahüratları duyuldu.

Daha sonra kapalı tribünden sahaya giren bir taraftar, Runje’nin yanına kadar geldi ve Hırvat kaleciye sarılıp kapalı tribünün önüne kadar götürdü. Bunun ardından yeni açık tribünden de "Runje" tezahüratları yükseldi. Bu kez de yeni açık tribünden bir taraftar atlayıp, Runje’yi bu tribünün önüne getirdi. Bu tribünde bir taraftar Hırvat kaleciye çiçek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!