Kupalar sadece neticedir

Güncelleme Tarihi:

Kupalar sadece neticedir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2011 00:00

G.Saray Başkanı Ünal Aysal anlamlı konuştu: “Bizim için önemli olan centilmenlik, dostluk ve sevgidir.”

Haberin Devamı

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal, tüm branşlarda sürekli başarı kazanmayı hedeflediklerini belirtirken, kendileri için centilmenlik, dostluk ve sevginin her şeyden önce geldiğini söyledi.

Dün Türk Telekom Arena Stadı’nda Medical Park Hastaneler Grubu ile yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreni sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aysal, “Galatasaray’da başarının sürekli olması için gerekli her şey yapılmaktadır. Bizim için önemli olan centilmenlik, dostluk ve sevgidir. Kupalar sadece bir neticedir” diye konuştu.

Ünal Aysal, Türk Telekom Arena’nın ulaşım yolları ve çatısıyla ilgili sorunların hatırlatılması üzerine de şu açıklamayı yaptı: “İhtiyacımız olan yol, köprü, geçit gibi konularda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim yapacağımız, ilgili otoriteleri takip etme, ricacı ve yardımcı olmaktır. Diğer kısmı bizim yapamayacağımız bir görevdir. Stadın çatısını kapatma görevi ise bizdedir. Eğer emniyet konusunda sıkıntı çıkmayacak olursa, çatıyı hafif bir konstrüksiyon ile kapatmayı düşünüyoruz.”

Haberin Devamı

Medical Park’la dev işbirliği

G.SARAY Başkanı Aysal ile Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, dün Türk Telekom Arena’da sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Değeri 23 milyon dolar olan 3 yıllık anlaşma çerçevesinde Medical Park, kulübün tüm branşlarının sağlık sponsorluğunu üstlenirken, kadın ve erkek basketbol takımlarının da isim sponsoru olacak.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!