Kupada ilk kavga

Güncelleme Tarihi:

Kupada ilk kavga
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2006 01:06

2002 Dünya Kupası’nda idmanda kavga eden kaptan Mellberg ile Ljungberg bu kez sürpriz Trinidad&Tobago beraberliği sonrası kapıştı.

ALMANYA 2006’ya tarihinde ilk kez kupaya katılan Trinidad&Tobago beraberliği ile başlayan İsveç Milli Takımı karıştı. İsveç’te basın "Dünya Kupası kabusla başladı" başlıklarını atarken, maç sonrası soyunma odasında kavga yaşandığı ortaya çıktı.

İsveç basını, milli takım kaptanı Olof Mellberg ile Fredrik Ljungberg’in fiyasko olarak nitelenen 0-0’lık sonuç sonrası soyunma odasında birbirine girdiğini yazdı. Savunma oyuncularından gelen uzun paslardan yakınan Ljungberg’in özellikle Mellberg’i hedef alan açıklamaları sonrası iki futbolcunun kavga ettiği belirtildi. Ljungberg maç sonrası sadece tartıştıklarını belirtirken, bunun normal olduğunu söyledi. Ljungberg ile Mellberg, 2002 Dünya Kupası sırasında idmanda birbirlerine sert girdikleri için kavga etmiş, arkadaşları araya girerek ayırmıştı. İsveç’te bölünmenin bununla da kalmadığı, teknik direktör Lars Lagerback ile yardımcısı Roland Andersson’un da maç sırasında yapılan oyuncu değişikliklerinin zamanı konusunda tartıştığı belirtildi.

Trinidad&Tobago kalecisi Shaka Hislop ise İsveç maçının hayatının en gurur verici günü olduğunu belirtip, "Artık biliyorum ki, futbolu bıraktığımda içim rahat ve mutlu olacağım. Bu maçla birlikte bilmecenin tüm parçaları tamamlanmış oldu. Artık mutlu bir adam olarak öleceğim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!